Rowenta CF9320 – perie de par rotativă, cu înveliş ceramic şi cu dublă ionizare

Rowenta CF9320 este o perie rotativă cu înveliş ceramic, pentru un par strălucitor şi neted, pe care cu siguranţă fiecare femeie şi-ar dori-o, pentru a arată cât mai bine cu putinţă, într-un mod foarte rapid şi eficace.

Este vorba despre un produs de înfrumuseţare de 1000W putere, ce deţine două setări de temperatură, fiind ideal la utilizare, atât pe părul uscat, cât şi pe cel umed, garantând rezultate ireproşabile.

Reprezintă un aparat avantajos ca şi preţ de achiziţie, asta vis-a-vis de calitatea produsului, astfel modelul de faţă îl poţi procura din oferta magazinului online eMag cu preţul de doar 179 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, se remarcă printr-un aspect elegant, de culoare albă, în combinaţie cu violet. Prezintă o construcţie ergonomică, capabil să ofere o utilizare extrem de confortabilă şi pe cât se poate de rapidă.

Aceeaşi perie rotativă Rowenta o pun la dispoziţie şi cei de la Elefant, Flanco, evoMag, Cel şi Altex.

Imagini cu Rowenta CF9320 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sistemul acestei perii rotative, înfăşoară automat printr-o acţiune lină părul pe perie, uscând şi stilizând în acelaşi timp, fără a încurca firele de par. Pentru a crea stiluri diferite, pune la dispoziţie rotaţie cu dublu sens, atât în partea dreaptă, cât şi în cea stângă.

Funcţia de ionizare, are la bază doi generatori de ioni, ce emit cu până la 40 de ori mai mulţi ioni, prevenind electricitatea statică pentru un par neted.

Ca şi accesorii, deţine două perii de dimensiuni diferite, repectiv de 3cm şi 5cm, astfel vei obţine o eficienţă maximă la utilizare, indiferent de lungimea părului. Învelişul ceramic este doar pentru peria de 5cm.

Aşa cum am spus şi mai sus, dispune de două trepte de temperatură, plus de setare pentru aer rece, astfel vei putea obţine coafura dorită, după etapa de uscare. Temperatura ideală pentru firul de par, ce nu afectează deloc structura acestuia ar fi de 45°C.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta CF9320 este o perie de par rotativă, cu înveliş ceramic, ce garantează o coafare comodă, rapidă şi eficientă, atât pe părul uscat, cât şi pe părul umed.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Înveliş ceramic
  • Se poate folosi pe par uscat/umed
  • 2 trepte de viteză
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.