Rowenta CF9232 – perie rotativă de par, modernă, accesibilă şi eficientă

Rowenta CF9232 este o perie rotativă de par, accesibilă şi eficientă, pe care cu siguranţă fiecare fată şi-ar dori-o printre celelalte produse de înfrumuseţare. Reprezintă un model de calitate înaltă, datorită construcţiei şi tehnologiilor de ultimă generaţie, ce au luat parte la creearea acesteia.

Modelul de faţă este unul de 1000W putere, cu două trepte de viteză, cu două sensuri de rotaţie, dar şi cu două trepte de temperatură, pentru cald şi rece. Acest motor AC de 1000W, este unul pe cât se poate de puternic şi rezistent, capabil să asigure o coafare şi uscare rapidă.

În ciuda atâtor caracteristici pozitive, preţul de achiziţionare o clasează cu siguranţă printre cele mai premium produse, cu un rapoart favorabil dintre calitate şi performanţă. Aşadar, această perie rotativă se găseşte în oferta eMag la numai 129 de lei (vezi preţ actualizat).

Capitolul caracteristicilor tehnice, pune în evidenţă materialele din care este confecţionată peria, respectiv învelişul ceramic şi turmalină. Sunt materiale de calitate înaltă ce asigură eficienţă la utilizare şi durabilitate în timp. Este un produs compact, uşor de manevrat, ce are lungimea cablului de alimentare de până la 1.8m. Culoarea aparatului este negru în combinaţie cu roz, o alternanţă reuşită, modernă şi elegantă.

Acelaşi produs de înfrumuseţare Rowenta se poate achiziţiona şi de la Flanco, Elefant sau Altex.

Imagini cu Rowenta CF9232 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Peria rotativă de faţă este considerată a fi cea mai bună de la producătorul Rowenta, datorită eficienţei ridicate, având la bază încorporaţi doi generatori de ioni. Totodată eficienţa se datorează şi celor 3 setări de temperatură şi celor două accesorii utile. Accesoriile din dotare sunt: o perie mică, de 30mm şi o perie mare, de 50mm, ce oferă posibilitatea unei coafări variate.

Reprezintă o variantă extrem de comodă şi de uşor de utilizat, graţie funcţiei de rotire cu dublu sens. Pe cât este de simplu de utilizat, la fel de simplu este şi de depozitat, mulţumită sistemul de agăţare. Acest sistem permite să o agăţaţi oriunde, fără a ocupa foarte mult din spaţiu.

Se bucură de un complex eficient de Tourmalina şi de Keratină, ce asigură un par strălucitor şi neted, de invidiat. Acest înveliş Keratin & Shine duce la o protecţie ridicată, oferind strălucire firului de par. Mai exact, Keratina este o proteină necesară părului, ce ajută la întreţinerea şi elasticitatea acestuia. Turmalina este un mineral ce emite ioni naturali, ce ajută părul să îşi recapete efectul anti-static şi strălucirea.

După utilizarea acestei perii rotative, rezultatele vor fi pe măsură, respectiv un par de invidiat, strălucitor, rezistent şi neted, fără a deterioara vreun moment firele de par.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta CF9232 este o perie rotativă de par, un produs de înfrumuseţare dorit de către orice femeie, datorită eficienţei la utilizare şi a rezultatelor obţinute.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Se poate folosi pe par uscat/umed
  • 2 direcţii de rotaţie
  • 2 trepte de temperatură: cald şi rece
Contra:
  • Poate un consum energetic mai ridicat (1000W)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.