Rowenta CF9220D0 – perie rotativă de par, cu jet de aer cald

Rowenta CF9220D0 este o perie rotativă cu jet de aer cald, ce asigură aranjarea şi uscarea rapidă a părului, cu un efect strălucitor şi anti-static.

Este o perie cu o putere de 1000W, de tip rotativă, ce beneficiază de înveliş ceramic, de 2 trepte de viteze, de jet de aer cald şi de două direcţii de rotire.

În privinţa preţului de achiziţie, pot spune că este un produs super avantajos, ce se regăseşte în stocul de produse al magazinului online eMag la numai 164 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un model pe cât se poate de ergonomic, ce măsoară doar 10.6 x 36 x 30(W x D x H) cm, cântărind numai 1.81kg, fiind de culoare roz/alb.

Aceeaşi perie rotativă cu aer cald o regăsim şi în magazinele online evoMag, Flanco, Cel şi Altex.

Imagini cu Rowenta CF9220D0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Produsul de faţă se poate utiliza şi pe par uscat, cât şi pe par umed, oferind în ambele situaţii aceleaşi rezultate excepţionale.

Este un model cu două direcţii de rotire, ideal pentru uscarea sau coafarea părului, oferind stralucire şi protecţie anti statică, datorită generatorului de ioni.

Are ca şi caracteristici speciale următoarele: funcţia ionică, înveliş din ceramică, două trepte pentru putere, două setări pentru rotaţie, sistem de blocare perie, jet de aer rece şi cald şi sistem patentat de anti-încâlcire.

Odată cu peria rotativă vor veni şi următoarele accesorii: două carcase pentru depozitarea periilor, o perie mare de 50mm şi o perie mică de 30mm.

Concluzie :

În concluzie, Rowenta CF9220D0 este o perie rotativă de par cu jet de aer cald, modernă şi avantajoasă, ce nu ar trebui să lipsească niciunei femei.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Perie rotativă
  • Înveliş din ceramică
  • Putere 1000W
  • 2 trepte de viteză/temperatură
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.