Rowenta Brush Active Elite CF9022 – perie de par rotativă, ce usucă şi stilizează în acelaşi timp

Dacă eşti în căutarea unei perii de par rotative, accesibilă ca şi preţ, ce deţine funcţii de bază ce o fac capabilă să asigure rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de simplu şi de confortabil, atunci noul produs de înfrumuseţare de la Rowenta este ideal.

Rowenta Brush Active Elite CF9022 reprezintă o soluţie inteligentă atunci când vrei să îţi procuri o perie de par rotativă, datorită preţului avantajos de achiziţie şi al rezultatelor pe care este capabilă să le obţină. Este un aparat de înfrumuseţare care poate fi utilizat pe orice tip de par, fie umed sau uscat, oferindu-i o atenţie sporită.

Reprezintă o variantă de 700W putere, echipată cu buton de On/Off şi cu o singură setare de viteză cu aer cald. Materialul din care este realizat învelişul aparatului este Turmelina, înveliş protector ce asigură o protecţie ridicată părului.

Cu siguranţă vorbim despre unul dintre cele mai avantajoase modele de acest fel, astfel produsul de faţă se achiziţionează de la eMag cu doar 139 de lei (vezi preţ actualizat).

Se prezintă excelent şi din punct de vedere al design-ului, astfel se face plăcută printr-un aspect modern şi compact, de culoare neagră în combinaţie cu mov. Construcţia distinsă asigură o utilizare pe cât se poate de confortabilă, garantând rezultate pe măsură.

Acelaşi produs de înfrumuseţare avantajos se poate achiziţiona şi de la Flanco, evoMag, Cel, Altex, Elefant sau ClickShop.

Imagini cu Rowenta Brush Active Elite CF9022 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, se poate folosi pe părul de orice tip, buclând sau netezind şuviţele, în funcţie de dorinţele fiecărei femei. Atunci când este folosită pe părul uşor umed, doar printr-o singură acţionare, coafează şi usucă, oferind un volum şi un rezultat de invidiat.

Învelişul din turmelină pe care l-am specificat şi mai sus, reprezintă un material de calitate superioară, ce asigură o conductibilitate foarte bună, nedeteriorând structura fierelor de par. Totodată, eficienţa ondulării este sporită, conferind o strălucire de invidiat părului.

În privinţa sistemului de coafare, este vorba despre un procedeu simplu, respectiv fiecare şuviţă de par în parte este automat înfăşurată în jurul periei, fără să o încurce vreun moment. Rotaţia este cu dublu sens, atât spre stânga, cât şi spre dreapta.

Capul rotativ al periei măsoară un diametru de 50mm, lucru ce permite coafarea părului de diferite dimensiuni, realizând cele mai naturale şi lejere coafuri.

Este proiectată cu cablu de alimentare pivotant, ce permite o utilizare în voie, fără a permite cablului să se încurce.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta Brush Active Elite CF9022 este o perie de par rotativă, ce asigură o utilizare uşoară şi comodă, obţinând cele mai bune rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Se poate folosi pe par uscat/umed
  • Înveliş din Turmelină
  • 2 trepte de temperatură: cald şi rece
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.