Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032 – perie de par rotativă, de 700W putere

Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032 este o perie rotativă de calitate bună, ce oferă o coafare reuşită datorită funcţiilor şi specificaţiilor sale de ultimă generaţie.

Avem de-a face cu un aparat de înfrumuseţare de 700W putere, ce se poate folosi atât pe părul uscat, cât şi pe cel umed.

Este un produs foarte avantajos ca şi preţ, astfel se poate achiziţiona din magazinul eMag cu doar 159 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de o construcţie ergonomică, de culoare neagră, ce oferă o utilizare pe cât se poate de comodă şi de confortabilă, având lungimea cablului de alimentare de până la 1.8m.

Aceeaşi perie rotativă de la Rowenta o întâlnim şi în stocul celor de la Elefant, Altex, evoMag şi Cel.

Imagini cu Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre o perie rotativă cu o singură treaptă de viteză, ce dispune de două direcţii de roaţie, de dispozitiv de agăţare şi de înveliş Keratin&Shine.

Odată cu noua perie vor veni şi următoarele accesorii: o carcasă de protecţie pentru a depozita peria şi un înveliş protector de 50mm.

Împreună cu Elite, cei e la Rowenta prezintă noua lor inovaţie, respectiv învelişul Keratin&Shine. Aşadar, Keratina, o proteină ce oferă rezistenţă şi elasticitate părului, iar Tourmalina, un mineral ce oferă un efect anti-static şi strălucitor părului, astfel în final rezultatul va fi de invidiat.

Concluzie :

Aşadar, datorită puterii de uscare rapidă, a periei rotative cu înveliş protector de 500mm, a carcasei de protecţie a periei şi a celor două direcţii de rotaţie, vei obţine o coafare reuşită întotdeauna.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Perie rotativă
  • 1 treaptă de viteză
  • Putere 700W
  • Utilizare pe par uscat şi umed
  • 2 direcţii de rotaţie
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.