Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 – epilator cu 24 de pensete, accesibil şi eficient

Cu noile aparate de la Rowenta, epilatul nu a fost niciodată mai uşor şi mai comod de atât, graţie noilor tehnologii revoluţionare. Sunt aparate de îngrijire personală, ce nu ar trebui să lipsească din produsele niciunei femei. De aceea, astăzi o să vorbim despre un astfel de produs de îngrijire personală, accesibil şi eficient.

Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 este un epilator cu acumulator, ce poate fi folosit în voie cam până la 40 de minute, o autonomie de funcţionare suficientă după părerea mea. Are 24 de prinderi de tip pensete şi două trepte de viteză, ce asigură un epilat rapid şi eficient.

Modelul de faţă se poate procura online de la eMag, la preţul accesibil de 247 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un aparat modern şi uşor de utilizat, ce cântăreşte în jur de doar 0.475g. Este de culoare alb/turcoaz şi oferă o depozitare pe cât se poate de uşoară, fiind practic chiar şi în bagajul pentru vacanţe.

Acelaşi epilator atractiv se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la evoMag, Flanco, Elefant sau Altex.

Imagini cu Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, vine proiectat cu acumulator de tip Nichel-Crom, ce garantează o autonomie de funcţionare de până la 40 de minute. Durata de reîncărcare a acumulatorului este de maxim o oră.

Deţine funcţia de masaj, sistem de iluminare, sistem unic de vibraţii şi prindere a firului de par, cap pivotant şi funcţia Wet&Dry.

Sistemul de iluminare oferă o lumină puternică pentru vizibilitatea perfectă a tuturor firelor de par. Funcţia de masaj asigură un epilat fără durere, graţie vibraţiei ce amorţeşte zona epilată.

Modelul de faţă se poate folosi atât pe pielea umedă, cât şi pe cea uscată. Aquaperfect Soft este tehnologia revoluţionară ce permite aparatului să fie utilizat sub apă fără probleme, graţie construcţiei sale lavabile. Desigur, epilatorul împreună cu accesoriilor sale pot fi spălate rapid sub jet de apă.

Se laudă cu cap de epilare pivotant, ce urmăreşte perfect conturul corpului, astfel încât să asigure un epilat perfect, obţinând o piele netedă.

Cât despre accesorii, dispune de husă de depozitare, de cap de radere pentru zonele sensibile şi de accesoriu pentru ras.

Concluzie :

Acestea fiind spuse Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 este un epilator accesibil şi eficient, ce garantează un epilat rapid, comod şi fără dureri.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • Cu acumulator
  • 24 de prinderi
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.