Remington Shine Therapy S8500 – placă de îndreptat părul cu înveliş ceramic cu microparticule

Remington Shine Therapy S8500 reprezintă o placă de îndreptat părul modernă, eficientă şi accesibilă, capabilă să ofere o utilizare confortabilă şi rapidă întotdeauna.

Discutăm despre un aparat de înfrumuseţare ce deţine afişaj LCD, dotat cu înveliş din ceramică, cu reglaj pentru temperatură şi cu funcţie de oprire automată.

Vis-a-vis de preţ, costă aproximativ 135 de lei (vezi preţ actualizat) la eMag, un preţ pe cât se poate de convenabil şi de avantajos în raport cu calitatea produsului de faţă.

Prezintă un exterior de culoare alb/verde, elegant şi modern, cu mâner ergonomic. Are lungimea cablului de alimentare de până la 1.8m, alimentarea realizându-se la 120 -240V.

Aceeaşi placă de îndreptat părul o întâlnim şi în ofertele celor de la Elefant, evoMag, Cel şi Altex.

Imagini cu Remington Shine Therapy S8500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Utilizarea acestui produs se face doar pe părul uscat, având 15 secunde timp de încălzire şi o temperatură maximă de până la 230 °C.

Plăcile sunt de tip flaxibile înguste, ce beneficiază de un înveliş din ceramică special, ce încorporează un amestec de ulei marocan din Argan, pentru un luciu intens.

Ca şi funcţii, se laudă cu cea funcţia Easy Lock, cu funcţia de control al temperaturii (150 -230 °C), cu funcţia de oprire automată (după 1h), cu funcţia de blocare a temperaturii, cu sistemul de blocare al plăcilor şi cu funcţia Turbo.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Remington Shine Therapy S8500 este o placă de îndreptat părul cu înveliş din ceramică, de calitate înaltă, ce oferă o utilizare confortabilă şi comodă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230 °C
  • Display LCD
  • Oprire automată
  • Timp de încălzire 15s
  • Reglaj pentru temperatură
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.