Remington S9600 – placă de îndreptat părul cu înveliş din ceramică superioară

Remington S9600 este o placă de îndreptat părul de înaltă calitate, datorită învelişului ceramic ce obţine un part mătăsos şi drept, eliminând orice fel de electrizare a părului. Cu siguranţă fiecare femeie şi-ar dori o astfel de placă, pentru a obţine o coafare cât mai perfectă, într-un mod rapid şi confortabilă, fără a deteriora structura părului.

Deţine un display LCD de pe care se poate urmări temperatura dorită pentru coafare, funcţia de oprire automată după o perioadă de pauză (60 minute), înveliş din ceramică superioară, reglaj de temperatură, având temperatura maximă de până la 240°C şi un timp de încălzire foarte scurt, respectiv de doar 10 secunde.

În privinţa preţului de achiziţie, după părerea mea este un produs ce îşi merită toţi banii, în prisma rezultatelor de care este capabil să le ofere. Astfel, modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu super preţul de 181 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, ar fi de specificat că are o putere de 48W, este de culoare neagră, având lungimea cablului de alimentare de 3m. Este o placă compactă, ce oferă o utilizare comodă, datorită greutăţii de numai 917g şi a dimensiunilor standard reduse de 158 x 368 x 87mm.

Acelaşi placă de îndreptat părul Remington o întâlnim şi în oferta celor de la Elefant, evoMag, Flanco, Cel şi Altex.

Imagini cu Remington S9600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu o placă de par proiectată cu înveliş din ceramică superioară, ce asigură încălzirea plăcilor prin infraroşu, pentru a oferii o căldură optimă. Plăcile sunt de tip fexibile şi înguste, cu lungimea de peste 110mm şi cu lăţimea de 25mm.

Din gama celor de la Remington, modelul de faţă este cel mai performant, fiind capabil să ofere rezultate ireproşabile, în cel mai scurt timp cu putinţă, graţie funcţiilor din dotare, precum funcţia Trubo Boost. Această funcţie inteligentă ajunge la temperatura maximă de 240°C doar pentru 30 de secunde, astfel încât să îţi permită îndreptarea şufiţelor de păr mai rebele.

Colecţia Silk, din care face parte modelul de faţă, garantează un par strălucitor şi neted, cu o alunecare de două ori mai uşoară pe firele de par, datorită învelişului ceramic avansat, cu efect 3D mătăsos.

Este pregătită da utilizare în mai puţin de 10 secunde, astfel este ideală acelor femei care sunt mai tot timpul de fugă.

Permite setarea temperaturii dorite pentru coafare, între 150 – 235°C, ce va fi afişată pe ecranul LCD, totodată deţinând funcţia de setare a temperaturii. Se laudă cu funcţia de memorare, funcţie capabilă să reţine ultima setare a temperaturii, nemaifiind nevoie de încă o setare.

Depozitarea plăcii va fi pe cât se poate de uşoară, datorită dispozitivul de blocare a acesteia. Vine la pachet cu husă de depozitare termorezistentă, astfel o vei putea depozita oriunde, chiar şi în bagajul de vacanţă, ocupând foarte puţin spaţiu.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Remington S9600 este o placă de îndreptat părul cu înveliş din ceramică superioară, ce asigură o coafare comodă şi rapidă, nedeteriorând fierele de par.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 240 °C
  • Display LCD
  • Oprire automată
  • Timp de încălzire 10s
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.