Remington PG6045 – set de îngrijire personală, eficient şi avantajos

Remington PG6045 este un set eficient de îngrijire personală, de tuns facial, cât şi corporal, extrem de accesibil ca şi preţ de achiziţie.

Este un aparat ce poate fi folosi utilizat atât la reţea, cât şi la acumulatorul din dotare, având o autonomie de până la 40 de minute. Deţine 5 dispozitive de tăiere, lamele fiind concepute din titan.

Cei de la eMag comercializează un astfel de model cu doar 159 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ foarte accesibil şi avantajos pentru toţi cei dintre noi.

Prezintă un design compact, de culoare albastru/argintiu, ce asigură o utilizare extrem de rapidă şi pe cât se poate e confortabilă. Cântăreşte numai 660g şi măsoară standard doar 166 x 101 x 232(W x D x H) mm.

Acelaşi set de îngrijire personală îl regăsim şi în stocul celor de la evoMag, Cel, Altex şi Flanco.

Imagini cu Remington PG6045 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa specificaţiilor, deţine funcţia de trimmer, de funcţia de auto-ascuţire, de lame din titan avansat, de indicator luminos de încărcare, de mâner confortabil anti-alinecare şi de capete detaşabile lavabile, fiind extrem de uşor de curăţat.

Cât despre accesorii, ce vine odată cu aparatul, ar fi: trimmer pentru nas şi urechi, trimmer mare pentru linii ascuţite, trimmer mic pentru detalii, un pieptene pentru par şi un stand de încărcare.

Aşa cum am spus, deţine şi acumulator, având o autonomie de până la 40 de minute. Încărcarea acestuia se poate face cu cablu USB, ce vine odată cu aparatul la pachet.

Dispune de 8 trepte de tăiere, pentru diferite lungimi între 1.5mm – 16mm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Remington PG6045 este un set de îngrijire personală eficient, avantajos ca şi preţ, ce garantează o utilizare pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Set tuns facial şi corporal
  • Autonomie 50 min.
  • 5 dispozitive de tăiere
  • Acumulator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.