Remington PG520 – aparat modern de tuns corporal, cu acumulator

Remington PG520 este un aparat de tuns corpral, necesar oricăruia dintre noi, datorită trusei complete de îngrijire personală, ce ajută la îndepărtarea părului din urechi şi nas, a părului facial, a părului de pe ceafă sau a sprâncenelor.

Avem de-a face cu un produs ergonomic, ce se poate folosi alimentandu-se la reţea sau la acumulatorul acestuia, de tip NiMh, având o autonomie de până la 60 de minute. Deţine 5 dispozitive de tăiere, având învelişul lamelor din titan.

Ca şi preţ, vorbim despre un aparat extrem de avantajos şi de accesibil, ce se poate achiziţiona din magaziul online eMag cu numai 198 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm un produs de culoare neagră, modern şi compact, ce asigură o utilizare pe cât se poate de rapidă şi de confortabilă.

Acelaşi aparat de îngrijire personală îl pun la dispoziţie şi cei de la evoMag, Flanco, Cel şi Altex.

Imagini cu Remington PG520 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Odată cu aparatul de faţă, vor veni şi următoarele accesorii eficiente, precum: trimmer mic pentru detalii, trimmer mare pentru linii ascuţite, trimmer pentru nas şi urechi, periuţă de curăţat, ulei de lubrifiere, suport de încărcare şi husă.

Ca şi caracteristici speciale, se laudă cu trimmer, cu tehnologia de auto-curăţare, cu capete detaşabile lavabile, cu indicator luminos de încărcare şi cu finisaj lucios cu mâner cauciucat.

Din punct de vedere al detaliilor setului, ar fi de spus că pachetul nu cântăreşte mai mult de 567g, măsurând standard numai 265 x 177 x 111mm, astfel se poate depozita cu uşurinţă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Remington PG520 este un aparat de tuns corporal, dotat cu o trusă completă pentru îngrijire personală, ideal pentru oricare dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de tuns corporal
  • Autonomie 60 min.
  • 5 dispozitive de tăiere
  • Acumulator/Reţea
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.