Remington Groom Kit Plus PG6150 – set complet de tuns, eficient şi convenabil

Remington Groom Kit Plus PG6150 este un set complet de tuns, atât pentru faţă cât şi pentru corp, conceput pentru a oferii întotdeauna rezultate excelente, pentru a arată mereu perfect.

Aparatul de faţă deţine un acumulator cu o autonomie de până la 60 de minute, fiind echipat cu lame din titan. Deţine 5 capete detaşabile, având 5 setări de lungime a tăierii.

Din punct de vedere al costului de achiziţie, este un set foarte avantajos, ce se poate procura de la eMag cu numai 149 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este un produs ergonomic, de culoare negru/albastru, de dimensiuni reduse, ce garantează un mod de utilizare pe cât se poate de confortabil.

Acelaşi set de înfrumuseţare îl regăsim şi în stocul celor de la Elefant şi Flanco.

Imagini cu Remington Groom Kit Plus PG6150 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa funcţiilor, dispune de funcţia pentru auto-ascuţire a lamelor din titan, beneficiind de 5 capete detaşabile, precum: trimmer cu 2 feţe pentru tuns corporal, trimmer pentru detalii, trimmer principal, trimmer vertical cu 2 feţe pentru urechi şi nas şi mini sită pentru detalii.

Ar fi de spus că este un produs complet lavabil, ce deţine mâner anti-alunecare, fiind foarte confortabil la utilizare.

Ca şi accesorii, se laudă cu 5 piepteni ficşi cu lungimi între 1.5mm şi 12mm, cu un pieptene vertical pentru par corporal, cu capete lavabile pentru curăţare uşoară, cablu USB pentru încărcare şi suport pentru depozitare.

Vis-a-vis de alimentare, beneficiază de acumulator Li-Ion, cu o autonomie de până la 60m. Încărcarea completă a aparatului se face în 4h, iar cea rapidă în 5m, cu cablu USB, având indicatori luminoşi pentru încărcare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Remington Groom Kit Plus PG6150 este un set complet de tuns pentru înfrumuseţare, atât facială cât şi corporală, extrem de eficient oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Set complet tuns facial şi corporal
  • Lame cu înveliş din Titan
  • Autonomie 60 min.
  • 5 capete
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.