Quadrio Hotpoint E4DAAWC – combină frigorifică cu 4 uşi, încăpătoare şi eficientă

Quadrio Hotpoint E4DAAWC este o combină frigorifică cu patru uşi, eficientă şi economică, compusă din frigider şi congelator, ambele compartimente fiind la fel de voluminoase.

Se bucură de sistemul de răcire No Frost, având un volum net total de 402l şi unul brut total de 470l.

Costul de achiziţie este neaşteptat de convenabil, astfel produsul electrocasnic de faţă este comercializat cu preţul de 2.358 de lei (vezi preţ actualizat) de către magazinul eMag.

Ca şi design, observăm un exterior quadrio, modern de culoare albă, ce măsoară standard 195.5 x 70 x 76(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat electrocasnic quadrio îl regăsim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Quadrio Hotpoint E4DAAWC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un produs frigorific din clasa A+, ce garantează un consum energetic de numai 376kWh/an.

În partea superioară, întâlnim frigiderul, ce are un volum net total de 292l, sistem automat de dezgheţare şi control electronic al temperaturii. Este compus din: 3 rafturi mari din sticlă, din 6 suporturi pe uşă, dintr-un suport pentru sticle Wine rack şi din două compartimente generoase pentru legume şi fructe.

Concelatorul, ataşat în partea inferioară, dispune de un volum net total de 110l, de sistem automat de dezgheţare, de o capacitate de congelare de până la 9kg/24ore, fiind dotat cu două compartimente generoase.

Ca şi funcţii şi sisteme speciale, se bucură de funcţia Super Cool, de funcţia Super Freeze, de funcţia Quick Freeze, de sistemul Cold Shower, de funcţia Hygiene Advance, de funcţia Ecotech, de funcţia Holiday şi de funcţia Multiflow Air Tech Evolution.

Ar mai fi de specificat că autonomia în cazul unei întreruperi de curent electric este de până la 15 ore, clasa climatică este SN-N-ST-T, iluminarea interioară este pe LED, iar nivelul de zgomot nu depăşeşte 42db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Quadrio Hotpoint E4DAAWC este o combină frigorifică eficientă cu 4 uşi, extrem de încăpătoare şi de accesibilă, potrivită perfect oricărei locuinţe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire NO FROST
  • Volum net total 402l
  • A+
  • Iluminare pe LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.