Pyramis DWE 60FI – maşină de spălat vase cu performanţe înalte, de tip încorporabilă

Dacă ai o familie numeroasă, după care se strâng foarte multe vase murdare, atunci ar cam fi cazul să te orientezi către o maşină de spălat vase automată, pentru a reduce semnificativ consturile în privinţa detergenţilor şi a apei consumate. Majoritatea dintre noi consideră o maşină de spălat vase un moft, însă se dovedeşte a fi cel mai avantajos produs electrocasnic de bucătărie, datorită faptului că obţine rezultate eficiente, rapide şi economice. De aceea, astăzi vreau să vorbim despre un astfel de aparat electrocasnic, cu performanţe superioare, potrivit oricărei bucătării.

Pyramis DWE 60FI este o maşină de spălat vase automată, de tip încorporabilă, ce deţine o capacitate de încărcare de până la 12 seturi. Deţine 5 programe de spălare, 4 nivele de temperatură (40ºC/50ºC/65ºC/70ºC) şi un control electronic cu afişaj digital, de unde se pot controla şi urmării etapele şi setările programelor de spălare.

Beneficiază de un raport preţ-calitate excelent, de unde şi costul avantajos de achiziţie, respectiv cel de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia integral încorporabilă este de culoare albă, cântăreşte în jur de 39kg şi măsoară standard 59 x 64 x 59(IxLxA) cm. Se integrează perfect în orice tip de mobilă de bucătărie, conferind un aspect plăcut şi distins.

Imagini cu Pyramis DWE 60FI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, dispune de 5 programe de spălare, economice şi eficiente, precum programul intensiv, programul normal, programul rapid, programul Bio/Eco şi programul prespălare. Durata programului standard de spălare durează în jur de 164 de minute.

În ceea ce o priveşte consumul, are o putere nominală de 1930W şi se încadrează în clasa energetică A+. Consumul anual energetic este de 285kWh, iar cel per program standard de doar 1kWh. Consumul de apă anual ajunge undeva la 3360l, în jur de 280 de spălări, iar cel per program standard la 12l.

Presiunea apei de alimentare trebuie să fie între minim 0.3 bari şi maxim 10 bari. Tipul alimentării poate să fie atât cu apă caldă, cât şi cu apă rece. În privinţa detergenţilor, modelul de faţă se poate alimenta cu diferite tipuri de detergenţi, precum sub formă de gel, tablete sau praf.

Produsul de faţă reprezintă o soluţie inteligentă, datorită calităţii superioare de care da dovadă. Când spun asta, mă refer la sistemele şi funcţiile inteligente, cât şi la componentele din dotare. Interiorul maşinii este construit din inox, astfel garantează o viaţă lungă de funcţionare.

Deţine sistem de dedurizare a apei, cu avertizare automată de lipsa sare, sistem de protecţie pentru prevenirea aburilor, indicator de funcţionare şi funcţia de programare întârziată, cu intervalul de 3-6-9 ore.

În ceea ce o privesc accesoriile din dotare, dispune de coş cu secţiuni reglabile, de rertar reglabil pe înălţime, de coş reglabil pe înălţime, de coş pentru tacâmuri, de comperiment pentru sare şi de compertiment pentru detergent lichid.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Pyramis DWE 60FI este o maşină de spălat vase automată, integral încorporabilă, ce deţine o serie diversificată de funcţii şi programe, astfel încât să ofere rezultate eficiente, economice şi rapide.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (12 seturi)
  • Eficientă (A+)
  • Performanţe ridicate la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.