Probleme la ultimele versiuni de iPhone? Vezi cum poți rezolva erorile.

 

Pe zi ce trece tot mai mulți utilizatori de iOS se plâng de iphone-urile de la T-Mobile.

Engadget a desconspirat o mare problemă cu iphone-urile de la T-mobile întâlnită de tot mai mulți utilizatori. O parte dintre erori, ar fi restartarea device-ului, blocarea ecranului sau și mai rău de atât display-ul se aprinde albastru. Extrem de multe comentarii legate de aceste erorii semnalează problema pe site-urile de socializare precum Twitter, Facebook, Reddit, chiar și pe forumurile Apple.

Aceste probleme se întâlnesc cel mai des la utilizatorii de iPhone 5S, de iPhone 6 și de iPhone 6 Plus, device-uri ce dispun de versiunea iOS 8.1 sau 8.3.

Potrivit unui utilizat de pe site-ul Reddit, cel care a luat legătura telefonic cu cei de la T-Mobile, compania crede că problema ar fi din cauza memoriei și sfătuiește utilizatorii să realizeze un hard reset, să șteargă mesajele, iar dacă asta nu funcționează în cele din urmă să opteze la o revenire la setările din fabrică.

Problema celui de la Engadget s-a rezolvat în urma dezactivării Wi-Fi Calling, aceasta fiind o altă cauza înainte de a revenii la setările inițiale. Alți utilizatori au rezolvat problema dezactivând Voice over LTE (Volte), în timp ce alții au oprit LTE.

Până în momentul de față, cei de la Apple și T-Mobile nu au oferit niciun comunicat oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.