Philips Viva Collection HR7761/00 – robot de bucătărie accesibil, eficient şi modern

Dacă în sfârşit te-ai hotărât să îţi achiziţionezi un robot de bucătărie performant şi extrem de eficient la prepararea mâncării, atunci cu siguranţă modelul pe care o să îl prezentăm astăzi, va fi cea mai bună soluţie. Pe lângă faptul că este foarte util la gătit, este şi pe cât se poate de compact şi extrem de uşor de curăţat.

Philips Viva Collection HR7761/00 reprezintă un robot de bucătărie avantajos atât din punct de vedere al costului de achiziţionare, cât şi al funcţiile de care dă dovadă. Este pe cât se poate de uşor de montat şi de igienizat, garantând o eficienţă superioară la utilizare, ocupând foarte puţin spaţiu în bucătărie.

Reprezintă o variantă de 750W putere, ce deţine blander şi râşniţă, având aproximativ 28 de funcţii de amestecare, tăiere şi mărunţire. În privinţa treptelor de viteză, se laudă cu două trepte, plus cea de pulsare.

În ciuda funcţiilor şi opţiunilor diversificate pe care le are, pot spune că preţul de achiziţie este pe departe cel mai avantajos de pe această piaţă. Aşadar, robotul de bucătărie de faţă este comercializat de către eMag la preţul online de 399 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, după cum observăm, prezintă o construcţie compactă de culoare albă, ce deţine cuţite din inox. Acceptă desigur curăţarea în maşina de spălat vase, ori dacă nu foarte simplu şi rapid sub jetul de apă. Dimensiunile standard ale robotului sunt de 210 x 210 x 368(W x D x H) mm, având cablul de alimentare cu lungimea de 1m.

Acelaşi produs electrocasnic atractiv se poate achiziţiona şi de la Altex, Cel, Flanco, evoMag, ClickShop, Elefant şi Ondo.

Imagini cu Philips Viva Collection HR7761/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tocarea este principala tehnologie de bază de care dispune, astfel fiind echipat cu funcţia PowerChop. Aceasta permite tocarea oricărui aliment într-un timp foarte scurt. Este utilă atât pentru realizarea diverselor mâncăruri, cât şi pentru preparearea aluatului de prăjituri. Graţie celor 3 lame de tăiere, rezultatele vor fii de calitate, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Nu doar atât, include şi o serie diversificată de accesorii (Chopper, disc emulsionare, disc granulare, disc radere, cuţit universal, disc tăiere, accesoriu frământat, disc feliere) ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă, fiind extrem de uşor de curăţat sub jet de apă sau în maşină de spălat vase.

Puterea de care dă dovadă, garantează controlul necesar pentru realizarea oricăror preparate. Echipat cu două setări de viteză şi cu una de impuls, permite realizarea eficientă a unei game variate de gustări, într-un mod extrem de fin.

Cu ajutorul unui astfel de robot de bucătărie performant, poţi obţine până la cinci porţii de-odată, lucru ce duce la o economisire semnificativă de timp preţios.

Vasul din dotare de 1.5l este pe cât se poate de rezistent, chiar şi la o utilizare intensivă. Deţine o bază solidă ce oferă o stabilitate perfectă, chiar şi în modul de frământare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Viva Collection HR7761/00 este un robot performant ideal în orice bucătărie, datorită rezultatelor eficiente şi rapide de care dă dovadă, prin prisama funcţiilor şi opţiunilor inteliente de care dispune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Accesibil ca şi preţ
  • Extrem de util
  • Ocupă spaţiu puţin
  • Funcţii multiple
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.