Philips Style Care HP8668/00 – perie de par rotativă, pentru bucle şi onduleuri perfecte

Philips Style Care HP8668/00 este o perie rotativă de calitate înaltă, ce asigură o coafare rapidă şi comodă, chiar de acasă din faţă oglinzii. Cu siguranţă reprezintă o soluţie mai mult decât ideală, datorită faptului că realizează o coafare perfectă, fără a mai fi nevoie de o altă cheltuială în plus şi un timp pierdut la saloanele de coafor.

Este un model de 800W putere, ce garantează rezultate excepţionale, graţie puterii de uscare delicată şi a fluxului de aer optim, ce oferă o atenţie specială părului de fiecare dată. Realizează confortabil cele mai frumoase onduleuri, bucle lejere sau volum cu ondulare automată, rapid şi comod cu noul sistem de rotaţie airstyler. Acest sistem vine împreună cu un element de ondulare unic pentru onduleuri şi bucle perfecte.

În ciuda atâtor funcţii utile, preţul de achiziţionare este pe cât se poate de convenabil, respectiv de doar 288 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, prezintă o construcţie modernă, compactă şi ergonomică, de culoare mov. Permite depozitarea acesteia cu uşurinţă, chiar şi în bagajul pentru vacanţă. Deţine cablul de alimentare de 1.8m, cablu cu o flexibilitare ridicată, pentru o folosire uşoară.

Acelaşi produs de înfrumuseţare avantajos îl întâlnim şi în magazinele online evoMag, Altex şi Clickshop.

Imagini cu Philips Style Care HP8668/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această perie de par rotativă deţine un înveliş ceramic special, cu protecţie cu infuzie de cheratină, ce oferă o îngrijire mai bună părului. Peria rotundă termică ce măsoară 50mm, oferă volum şi mişcare. Reprezintă metoda ideală de a oferi volum şi strălucire pârului, putând fi utilizatâ pe părul foarte puţin umed.

Este de specificat faptul că previne crearea sarcinilor statice, garantând un par ordonat, mătăsos şi strălucitor. Încărcarea statică este eliminată de către ionii negativi, tratând şi netezind vârfurile părului. Astfel, luciul şi strălucirea părului sunt intensificate, rezultatul fiind unul neaşteaptat de atractiv.

Fluxul de aer concentrat este asigurat de către duza îngustă. Acest sistem elimină fluxul de aer prin zone specifice, garatand o experienţă delicată de uscare. Se recomandă în mod special pentru uscarea părului în prealabil, pregătindu-l pentru coafat.

Setarea jetului de aer rece permite fixarea coafuri sau uscarea părului la o temperatură optimă, prevenind deteriorarea acestuia.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Style Care HP8668/00 este o perie rotativă de par cu înveliş ceramic, ce asigură o utilizare confortabilă şi rapidă, realizând cele mai reuşit şi atrăgătoare bucle şi onduleuri.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 direcţii de rotaţie
  • 2 trepte de temperatură: cald şi rece
  • Înveliş ceramic de cheratină
Contra:
  • Se poate folosi doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.