Philips Senseo HD 7804/70 – espressor automat alimentat cu pad-uri de cafea

Philips Senseo HD 7804/70 este un aparat de cafea automat, respectiv un espressor modern de generaţie recentă. Este un model compact, capabil să prepare o multitudine de băuturi calde delicioase pe bază de cafea, cum ar fi: Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto, Ciocolată caldă sau Cafea decofeinizată.

Reprezintă o variantă de 1450W putere, cu o presiune de 1.5 bari. Rezervorul de apă detaşabil din dotare espressorului măsoară o capacitate de 0.7l.

Acest model Senseo HD 7804/70 poate fi achiziţionat online de la eMag, cu numai 379 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design modern şi elegant, coferit de către forma aparte şi nedefinită a espressorului. Este pe o nuanţă de culoare gri, cântăreşte în jur de 1.7kg şi măsoară standard 213 x 315 x 330 (W x D x H) cm. Cablul de alimentare măsoară o lungime de 0.8m.

Acelaşi model este disponibil şi pe un fond de culoare roşie, respectiv modelul Philips Senseo HD 7804/80.

Imagini cu Philips Senseo HD 7804/70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că acest espressor de cafea automat are o putere de 1450W, acesta necesită alimentare la o tensiune de 220 – 230V.

Este de reţinut faptul că are o capacitate pentru 1 sau 2 ceşti. Astfel, în aproximativ 30 de secunde prepară o singură băutură, iar în mai puţin de 60 de secunde prepară două băuturi simultan. Trebuie doar acţionat un singur buton, iar băutura dorită este preparată numai decât.

În privinţa alimentării cu cafea, acest model de la Philips acceptă doar pad-uri de cafea Senseo Douwe Egberts. Acestea sunt disponibile în diverse sortimente şi cantităţi.

Ar fi de spus că deţine funcţia programabilă de Oprit/Pornit cu start automat, sistem de încălzire Thermoblock, precum şi sistem de economisire a energiei electrice. Ca şi funcţii manuale, reprezintă decalcifiere şi alegere volumului de cafea.

Având în spate mai bine de 250 de ani de experienţă în domeniu, Douwe Egberts ştie exact cum să macine şi să prepare boabele proaspete de cafea, astfel încât să obţină cea mai bună aromă pentru cel mai bun gust.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips Senseo HD 7804/70 reprezintă un espressor de cafea automat, accesibil şi modern, capabil să prepare în scurt timp cele mai bune băuturi pe bază de cafea.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • Automat
  • Modern
Contra:
  • 1.5 bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.