Philips SatinPerfect HP6575/00 – epilator cu discurile ceramice texturate, hipoalergice

Philips SatinPerfect HP6575/00 este un epilator eficient, ce te ajută  într-un mod confortabil să redescoperi perfecţiunea pielii tale. Echipat cu diferite sistem şi tehnologii revoluţionare, îndepărtează cu uşurinţă până şi cele mai fine fire de par, oferind în acelaşi timp o atenţie sporită pielii tale.

Este un model cu acumulator, fără fir, ce poate fi utilizat cu uşurinţă de oriunde, garantând o autonomie de până la 40 de minute. Încărcarea acumulatorului se poate face destul de rapid, respectiv în jur de 1h. Are două trepte de viteză, 32 de puncte de prindere şi 17 discuri din ceramică. Produsul de faţă se poate utiliza atât pe piela umedă, cât şi pe cea uscată.

Preţul epilatorului la eMag este de 249 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ bun şi corect aş spune, în raport cu specificaţiile acestuia.

Ca şi aspect, observăm un design distins, confortabil şi plăcut la utilizare. Este pe cât se poate de uşor de depozitat, fie acasă, fie în bagajul pentru vacanţă.

Acelaşi epilator performant se poate procura şi de la ClickShop, evoMag, Altex, Elefant sau Flanco.

Imagini cu Philips SatinPerfect HP6575/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, dispune de 17 discuri ceramice texturate, cu 32 de puncte de prinderi. Totodată, sunt discuri hipoalergice, ce provin dintr-o tehnoogie avansată cu ioni de argint. Acestea îndepărtează într-un mod delicat până şi cele mai fine fire. În viteza 1 este capabil să aibă 1173 de trageri pe secundă, iar în viteză 2 până la 1360 de trageri pe secundă.

Se laudă cu sistemul revoluţionar Skin Perfect, sistem ce oferă o atenţie specială pielii, protejând-o la maxim în ambele situaţii, fie umed sau uscat.

Deţine capac pentru zonele sensibile, astfel epilarea va fi pe cât se poate de delicată şi de fină.

Capul de epilare extra lat înlătură eficient părul, doar printr-o singură acţiune de câteva minute. Astfel, rezultatele epilării vor fii de durată, pielea rămânând netedă şi fină.

Există desigur soluţie şi pentru firele de par lipite de piele, astfel graţie accesoriului de ridicare activă a fierelor, îndepărtarea acestora va fi pe cât se poate de uşoară, îmbinată cu un masaj perfect ce calmează pielea.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips SatinPerfect HP6575/00 este un epilator cu discuri ceramice texturate, ce asigură un epilat eficient, comod şi rapid, atât pe pilea uscată, cât şi pe cea umedă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • 32 de prinderi
  • Tip prindere cu discuri
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.