Philips Satinelle HP6549/00 – epilator modern, ce oferă o piele catifelată pe toate zonele corpului, pentru mai mult timp

Philips Satinelle HP6549/00 este un epilator atractiv, avantajos ca şi preţ, ce asigură o epilare rapidă, confortabilă şi eficientă, pentru toate zonele corpului.

Este un aparat lavabil cu mener ergonomic, ce dispune de o singură treaptă de viteză, de discuri pentru epilare delicată şi unică, având un număr de 20 de prinderi.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, este un produs convenabil şi avantajos, ce se poate procura din gama de produse a celor de la eMag cu doar 146 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi design, este de culoare roz/alb, de dimensiuni reduse, astfel încât să ofere o utilizare pe cât se poate de uşoară şi de confortabilă.

Acelaşi epilator Philips Satinelle îl regăsim şi în stocul celor de la Cel, Flanco, Elefant şi Altex.

Imagini cu Philips Satinelle HP6549/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice ale epilatorului, este de specificat că are un număr de prinderi de 20, deţine 21 de discuri delicate, tragerile pe secundă la viteză sunt de 1:600, tensiunea adaptorului este de 13 V/400 mA, iar tensiunea aparatului este de 13V.

Odată cu epilatorul vin şi următoarele accesorii: o husă de protecţie, o perie pentru curăţat, o pensetă şi un mini epilator cu acumulator, pentru detalii exacte.

În privinţa detaliilor tehnice ale mini epilatorului, ar fi de spus că are o putere de 5W, o tensiune de 3V, o frecvenţă de 50-50Hz, 32.000 de acţiuni de prindere pe minut, se regăseşte pe culorile Alb şi Mov deco, deţine 8 pensete şi are 4000 de rotaţii pe minut.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, epilatorul Philips Satinelle HP6549/00 este un aparat de îngrijire personală, necesar oricărei femei, garantând o epilare eficientă şi confortabilă, pe cât se poate de rapidă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 1 trepte de viteză
  • 2o de prinderi
  • Alimentare la reţea
  • Discuri de epilare delicate
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.