Philips Satinelle HP6423/00 – epilator modern, cu discuri de epilare delicate

Philips Satinelle HP6423/00 este un epilator modern, cu un mâner ergonomic, ce garantează procesul de epilare pe cât se poate de confortabil.

Este un aparat cu două trepe de viteză, ce beneficiază de cap de epilare lavabil, de mâner ergonomic şi de discuri pentru epilare delicate, cu 21 de prinderi.

Ca şi cost, se regăseşte în oferta celor de la eMag la preţul de promoţie de numai 97.5 lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, este un model de culoare albă, extrem de elegant şi de atrăgător, având lungimea cablului de alimentare de până la 1.8m.

Acelaşi model de epilator îl întâlnim şi în oferta magazinelor online Cel, Altex, Elefant şi Flanco.

Imagini cu Philips Satinelle HP6423/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat faptul că dispune de 21 de discuri metalice, având un număr de 20 de puncte de prindere. La treaptă de viteză numărul 1, are 600trageri/secundă, iar la treaptă de viteză numărul 2, 733trageri/secundă.

În privinţa accesoriilor din pachet, se numeră o husă de protecţie elegantă, o perie pentru curăţat, un cap de radere detaşabil şi un piptene de tuns.

Mulţumită discurilor metalice de epilare delicate, îndepărtarea firelor de par nu va oferii senzaţia de smulgere a acestora. Ar fi de spus că este capabil să îndepărteze chiar şi firele de par de numai 0.5mm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, epilatorul Philips Satinelle HP6423/00 este un model eficient, ce asigură o epilare rapidă şi pe cât se poate de confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • 21 de prinderi
  • Alimentare la reţea
  • Discuri de epilare delicate
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.