Philips Satinelle HP6422 01 – epilator elegant, cu funcţie de masaj

Philips Satinelle HP6422 01 este un epilator elegant, cu două trepte de viteză, avantajos ca şi preţ, conceput pentru a oferi o epilare confortabilă şi pe cât se poate de rapidă.

Este un aparat de îngrijire personală necesar, ce se bucură de funcţia pentru masaj, de 21 de discuri delicate pentru epilare unică, ce asigură 20 de puncte de prindere.

Vis-a-vis de preţ, este un aparat foarte avantajos, ce se poate achiziţiona cu numai 118 lei (vezi preţ actualizat) din oferta magazinului online eMag.

În privinţa aspectului, observăm un design modern, având un mâner ergonomic şi cap de epilare lavabil. Exteriorul este de culoare neagră, având lungimea cablului de alimentare de până la 1.8m.

Acelaşi aparat de îngrijire personal ail regăsim şi în stocul celor de la Flanco, Elefant, Altex şi Cel.

Imagini cu Philips Satinelle HP6422 01 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al detaliilor avansate ale epilatorului, ar fi de spus că are o tensiune de 13V, garantează în treaptă 1 de viteză 600 de trageri/secundă, iar în treaptă 2 de viteză, 733 de trageri/secundă.

Ca şi accesorii ce vin odată cu epilatorul, ar fi o husă de protecţie comodă, o perie specială pentru curăţat şi un capac opti-start, cu accesoriu pentru masaj.

Aşa cum am spus, beneficiază de cap detaşabil de epilare lavabil, astfel se poate detaşa cu uşurinţă, curăţându-se rapid sub jet de apă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Satinelle HP6422 01 este un epilator eficient, modern şi elegant, conceput pentru a oferi o epilare pe cât se poate de confortabilă şi de eficientă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • 21 de prinderi
  • Alimentare la reţea
  • Discuri de epilare delicate
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.