Philips Saeco Xsmall HD8643/09

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Philips Saeco Xsmall HD8643/09 este un tip de espressor automat, dotat cu râșniță din ceramică incorporată. Cei de la Philips au ales aceste râșnite din ceramică, datorită măcinării constante, ca în final să iasă un espresso excelent. Pe lângă acest fapt, asigură și o funcționare extrem de silențioasă și totodată performanță de durată.

Este un aparat cu o putere de 1400W, ce dispune de un rezervor de apă de 1l și oferă posibilitatea de a prepara două espresso simultan. Alimentarea acestuia se face cu boabe de cafea, compartimentul având capacitatea de 180g.

Design-ul acestui espressor Saeco este unul modern, cu finisaje elegante. Este un aparat compact, de culoare neagră, având o greutate de 9.2Kg și dimensiuni reduse de 420 x 325 x 295 mm.

Acestea fiind spuse, un astfel de espressor automat este ideal oriunde, acasă sau la serviciu, achiziționându-se la prețul excelent de doar 1.119lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Espressor automat Philips Saeco Xsmall HD8643/09 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de o cafea extraordinară, datorită funcției de memorare, ce permite reglarea concentrației cafelei, pentru a corespunde perfect gustului tău. Foarte rapid și ușor, printr-o simplă apăsare de buton, vei savura cea mai aromată cafea de până acum.

Sistemul de curățare al acestui espressor, este unul automat, astfel, își curăță circuitul de cafea cu apă, fie când pornești aparatul, fie când îl oprești, astfel acest program de curățare asigură un gust excelent cu fiecare ceașcă de espresso.

Grupul de preparare, însemnând rezervorul detașabil cu apă și tava detașabilă, reprezintă partea de bază a acestui espressor performant, ce asigură automatizarea. Aceste componente, pot fi detașate cu ușurințe, astfel se vor curăța rapid sub jet de apă, în așa fel încât igiena va fi asigurată în totdeauna.

Ca și funcții și programe, se bucură de funcția de auto-curățare, setarea gradului de măcinare și setarea cantității de cafea.

În concluzie, Philips Saeco Xsmall HD8643/09 este espressorul ideal, ce prepară cele mai gustoase și savuroase espresso, la serviciu sau chiar la tine acasă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Espressor automat
  • Râșniță încorporată
  • Setare cantitate cafea
  • Setare grad măcinare
  • Funcție autocuratare
  • Rezervor detașabil apă
  • Tavă detașabilă
  • Putere 1400W
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.