Philips Saeco Poemia HD8427/19 – espressor manual de cafea, modern, accesibil şi eficient

Philips Saeco Poemia HD8427/19 este un aparat de cafea manual, accesibil şi eficient, conceput pentru a prepara cele mai gustoase şi savuroase cafele, într-un mod pe cât se poate de rapid.

Este un espressor modern şi atractiv, care cu siguranţă se potriveşte excelent oricărei bucătării. Poate realiza instantaneu cele mai delicioase băuturi calde, pe bază de cafea, precum esppresso sau cappuccino.

Are o putere de 1050W şi o presiune a aburului de 15 bari. Deţine plită de menţinere a călduri, are o capacitate pentru două ceşti şi un rezervor de apă de 1.25. Se poate alimenta atât cu cafea măcinată, cât şi cu pad-uri de cafea, în ambele situaţii oferind aceleaşi rezultate excelente.

În privinţa preţului de achiziţie, un criteriu foarte important pentru majoritatea dintre noi, se prezintă destul de ok. Astfel, cei de la eMag îl comercializează cu preţul online de 819lei (vezi preţ actualizat).

Capitolul design, prezintă o construcţie integral din inox, ce cântăreşte în jur de 4kg, măsurând standard 200 x 265 x 297(W x D x H) mm. Este pe cât se poate de atrăgător, datorită finisajelor şi detaliilor moderne, ce îl integrează perfect oricărei bucătării, ocupând foarte puţin din spaţiul acesteia. Lungimea cablului de alimentare este de 0.8 metrii.

Acelaşi espressor manual îl întâlnim şi în oferta celor de la Altex, evoMag, ClickShop, Flanco şi Cel.

Imagini cu Philips Saeco Poemia HD8427/19 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este capabil să prepare cea mai delicioasă băutură cu strat dens şi cremos de durată, graţie filtrului pentru cremă presurizată din dotare.

Presiunea aburului de 15 bari, este asigurată de către pompa din dotare, care asigură întotdeauna o presiune ridicată pentru extragerea perfectă a întregii arome din cafeaua măcinată.

În partea de sus a aparatului, dăm peste încălzitorul de ceşti, ce permite preîncălzirea acestora înainte de utilizare. Nu doar atât, pe lângă faptul că încălzeşte ceştile, asigură şi o depozitare bună şi sigură pentru acestea.

Espressorul de faţă oferă o ergonomie ridicată în utilizarea de zi cu zi, datorită componentelor uşor accesibile, precum tava de scurgere, filtru sau recipientul pentru cafea, ce oferă o maximă comoditate.

Bucură-te de o băutură excelentă, delicioasă din lapte, identică uneia preparate la restaurant. Graţie sistemului avansat de spumare al laptelui, poţi obţine cea mai cremoasă şi densă spumă din lapte.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Poemia HD8427/19 este un espressor de cafea manual, modern şi eficient, conceput pentru a prepara într-un mod rapid, cele mai delicioase şi savuroase espresso şi cappuccino.

Concluzie :

Pro:
  • Uşurinţă şi rapiditate în modul de preparare
  • Modern
  • Uşor de curăţat
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.