Philips Saeco Poemia HD8425/19 – espressor manual de 1050W putere, cu 15 bari

Philips Saeco Poemia HD8425/19 reprezintă unul dintre cele mai bine vândute espressoare manuale de pe piaţă, dat fiind faptul că beneficiază şi de cel mai bun raport calitate-preţ. Impresionează atât prin design şi preţ, cât şi prin rezultate rapide şi delicioase.

Este ideal oriunde, fie la serviciu, fie acasă. Are o putere de 1050W şi o presiune de 15 bari. Se laudă cu o capacitate pentru 1-2 ceşti, fiind capabil să realizeze cele mai gustoase şi aromate espresso sau cappuccino.

Acest model HD8425/19 poate fi achiziţionat online şi din oferta celor de la eMag, cu numai 552 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, poartă linii şi trăsături drepte, uşor curbate la colţuri. Se află pe o nuanţă de culoare neagră, integrând elemente moderne argintii. Construcţia minimalistă permite să fie aşezat oriunde, fără a ocupă foarte mult spaţiu. Tehnic vorbind, are cablul de alimentare cu lungimea de 0.8m, cântăreşte în jur de 4kg şi măsoară standard 200 x 265 x 297 (W x D x H) mm.

Acelaşi model avantajos este disponibil şi în magazinele evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Philips Saeco Poemia HD8425/19:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre un espressor de cafea manual, ce acceptă să fie alimentat atât cu cafea măcinată, cât şi cu pad-uri de cafea. Aşa cum am spus, este capabil să prepare două băuturi simultan, datorită capacităţii pentru 2 ceşti.

Este proiectat cu un rezervor de apă integrat, cu capacitatea de numai 1.25l. Deţine plită de menţinere a căldurii, dispozitiv de spumare, funcţia Cappuccino şi sistem pentru apă fierbinte.

Crema densă şi delicioasă de la cappuccino şi cafea se datorează implicit filtrului pentru crema pasteurizată, prevăzut cu două supape de scurgere.

În partea de sus, deţine plită de menţinere a căldurii, din inox. Este vorba despre un încălzitor de ceşti, ce ajută la păstrarea şi redarea aromei cafelei pentru o perioadă îndelungată de timp. Totodată, păstrează şi consistenţa spumei, despre care vorbeam mai sus.

Un alt lucru interesant este reprezentat de către sistemul de apă fierbinte. Mulţumită acestuia, poţi prepara numai decât ceaiul preferat.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Philips Saeco Poemia HD8425/19 reprezintă espressorul ideal pentru cei comozi, pasionaţi de cafea. Este un model accesibil şi modern, capabil să prepare cele mai delicioase espresso şi cappuccino.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1050W putere
  • Modern
  • 15 bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.