Philips Saeco Poemia HD8423/29 – espressor de cafea manual, de 950W putere

Philips Saeco Poemia HD8423/29 este un espressor manual de cafea, ce oferă posibilitatea preparării a celor mai gustoase şi savuroase espresso, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de uşor.

Ei bine, avem de-a face cu un model de 950W putere, de tip manual, ce obţine cele mai bune espresso şi cappuccino. Are rezervorul de apă cu capacitatea de 1.25l, îndeajuns cam pentru 10 ceşti de cafea. Deţine plită de menţinere a călduri, presiunea pompei de abur fiind de 15 bari.

Ca şi preţ, este neaşteptat de avantajos, fiind disponibil la eMag la doar 454 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, prezintă o construcţie modernă şi elegantă de culoare roşie, cu finisaje şi elemente cromatice. Măsoară standard 200 x 265 x 297(W x D x H) mm şi cântăreşte 4kg, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Ar mai fi de spus că înălţimea maximă a ceştii poate fi de 75mm, fierbătorul este construit din oţel inoxidabil, corpul principal din plastic, iar duza de abur, respectiv panarello este din oţel inoxidabil.

Acelaşi espressor modern de cafea este disponibil şi în magazinele online CEL şi evoMag.

Imagini cu Philips Saeco Poemia HD8423/29 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un produs electrocasnic ce nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie, datorită rezultatelor pe care le obţine. Beneficiază de filtru sub presiune, ce garantează o cremă densă pentru fiecare băutură în parte. Cu ajutorul sistemului de spumare Classic, se pot realiza diferite specialităţi interesante din lapte.

Aparatul de faţă este capabil să obţină două băuturi deodată, putând fi alimentat atât cu cafea măcinată, cât şi cu pad-uri de cafea.

Ca şi funcţii şi sisteme, pune la dispoziţie următoarele: sistemul pentru Cappuccino, dispozitiv de spumare, sistem de fierbere a apei pentru ceai de exemplu şi sistem manual de spumare a laptelui, respectiv Panarello.

Componentele premium din dotare, vor asigura o durabilitate şi rezistenţă ridicată în timp, astfel încât aparatul va arata intact chiar şi peste câţiva ani de utilizare.

Ergonomia în funcţionarea cotidiană se datorează implicit recipientelelor de apă şi de cafea, precum şi filtrului şi tăviţei de scurgere. Toate cele enumerate au un acces comod şi rapid, fără a depune foarte mult efort la umplerea sau golirea acestora.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Philips Saeco Poemia HD8423/29 este un espressor de cafea manual, modern şi eficient, capabil să prepare în cel mai scurt timp cele mai bune espresso sau cappuccino.

Concluzie :

Pro:
  • Uşurinţă şi rapiditate în modul de preparare
  • 950W putere
  • Uşor de curăţat
  • Manual
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.