Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 – espressor de cafea automat, cu râşniţă din ceramică integrată

Cu siguranţă că nu ne putem trezi în fiecare dimineaţă plini de energie, mai ales după nopţile albe, însă un lucru excelent ce poate aduce un plus de energie este reprezentat de cafeaua pe care o savurăm. De aceea, am ales să vorbesc astăzi despre un espressor automat de cafea, un produs ideal în orice bucătărie, datorită faptului că prepară cele mai bune cafele şi băuturi calde pe bază de cafea.

Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 este un espressor de cafea automat, cu performanţe superioare în prepararea cafelelor. Este o variantă potrivită atât în bucătăria de acasă, cât şi în cea de la serviciu, în ambele situaţii reprezentând o alegere foarte bună.

Ei bine, este un model de 1850W, de tip automat, ce are o presiune de abur de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1.8l, iar cea a compartimentului de cafea de 250g.

În partea de sus este inclus panoul de control, de unde se permite selectarea băuturii dorite, cât şi proporţiile în funcţie de fiecare alegere.

În privinţa preţului, de curând este disponibil şi în magazinul online eMag, la doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pot spune că este foarte arătos la capitolul design, datorită finisajelor şi inserţiilor metalice, perfect definite. Este construit în mare parte din inox, însă se regăseşte şi puţin plastic în anumite locuri. Datorită acestei construcţii calitative, aparatul asigură o lungă perioadă de utilizare, fără a se deteriora în timp. Tehnic vorbind, are cablul de alimentare de 1.2m, cântăreşte 7.27kg şi măsoară standard 215 x 429 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea este disponibil şi în ofertele celor de la ClickShop, Altex, evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea de funcţii şi programe, beneficiază de sistemul inteligent pentru cappuccino, de dispozitiv de spumare, de sistemul anticalcar, de funcţia de setare a cantităţii de cafea, de funcţia de setare a gradului de măcinare, de dispozitiv de spumare şi de sistem de apă fierbinte, pentru ceai.

Este capabil să prepare două băuturi deodată, alimentarea acestuia făcându-se atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe. Pentru cafeaua boabe, deţine încorporată o râşniţă din ceramică, fapt ce duce la păstrarea prospeţimii şi aromei cafelei.

Ca durata de preparare între cafele să fie cât mai scurtă, aparatul de faţă beneficiază de un boiler cu sistem eficient de încălzire.

Spumarea laptelui funcţionează pe baza unui sistem automat, capabil să extragă direct laptele din recipient, spumându-l, după care evacuându-l direct în ceaşcă de cafea.

AquaClean reprezintă filtrul de apă al espressorului, fiind necesară schimbarea acestuia odată la 3 luni. Acest filtru purifică foarte bine apă, astfel încât să garanteze o apă curată şi sănătoasă.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 este un espressor automat de cafea, cu râşniţă din ceramică integrată, capabil să prepare extrem de rapid şi de uşor cele mai delicioase şi savuroase cafele.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate şi uşurinţă în modul de preparare
  • Modern
  • Uşor de curăţat
  • Automat
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.