Philips Saeco Minuto HD8862/09 – un aparat de cafea de tip automat, ce garantează cele mai gustoase băuturi calde

Espressorul de cafea Philips Saeco Minuto HD8862/09 este un aparat de tip automat, ce prepară rapid cele mai delicioase cafele, espresso, cappuccino sau derivate ale acestora.

Discutăm despre un espressor de calitate superioară, ce are o putere de 1850W, având în dotare un rezervor de apă de 1.8 litrii, un recipient pentru cafea de 250 de grame şi o presiune de 15 bari.

Preţul aparatului este desigur pe măsura funcţiilor şi al specificatiior, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona la de eMag cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design şi partea tehnică, pot spune că este un aparat de culoare neagră, cu trăsături moderne şi elegante. Cântăreşte numai 7.2Kg şi măsoară doar 215 x 429 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor automat de la Philips îl regăsiţi şi în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu Philips Saeco Minuto HD8862/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un espressor echipat cu râşniţă de cafea, realizată 100% din ceramică, astfel alimentarea acestuia se va face cu cafea boabe. Este o râşniţă de tip reglabilă, cu 5 trepte, asta pentru unele timpuri de cafea, ce necesită diferite trepe de granulaţie pentru a obţine aroma întreagă. Totodată, beneficiază şi de sistem automat de spumare a laptelui, ideal pentru preparearea unor cappuccino gustoase şi savuroase.

Ar mai fii de spus că dispune de scurgere reglabilă, astfel espressorul de faţă acceptă orice ceaşcă şi evită stropirea sau răcirea cafelei. Trebuie menţionat faptul că modelul de faţă prepară simultan două băuturi calde.

Desigur, dispune şi de nouă tehnologie a boilerului de încălzire rapidă, astfel aparatul este pregătit întotdeauna, preparând cafea după cafea.

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Minuto HD8862/09 este un espressor automat de cafea, ideal oriunde, fie acasă fie la serviciu, capabil să prepare cele mai bune cafele, cappuccino sau espresso.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Putere 1850W
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Presiune 15 bari
  • Capacitate rezervor 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.