Philips Saeco Minuto HD8763/09 – espressor automat de cafea cu râşniţă din ceramică, ultra performant şi modern

Philips Saeco Minuto HD8763/09 este un espressor automat de cafea, ideal oriunde, fie acasă fie la serviciu, datorită faptului că prepară într-un mod rapid cele mai gustoase Cappuccino, Espresso sau Cafele.

Avem de-a face cu un model nou, cu o putere de 1850W, ce are o presiune a aburului de 15 bari, dotat cu rezervor de apă de 1.8l, cu rezervor de lapte, cu râşniţă de cafea din ceramică, cu compartiment pentru cafea boabe de 250g şi cu un display elegant şi modern.

Preţul aparatului este unul pe măsură, nu foarte avantajos, însă nici foarte scump, astfel magazinul eMag comercializează un astfel de espressor automat cu 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un model de culoare neagră, modern şi elegant, ce cântăreşte în jur de 7.5Kg, are lungimea cablului de alimentare de 1.2m şi măsoară numai 215 x 429 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea automat Philips îl întâlnim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Philips Saeco Minuto HD8763/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul produs este capabil să pregătească simultan două băuturi calde, fiind alimentat cu cafea boabe. Datorită râşniţei de cafea integrate, te vei bucura întotdeauna de o cafea aromată şi proaspătă.

Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, ar fii de spus că deţine tavă detaşabilă pentru picături, recipient detaşabil pentru resturile de cafea şi tub de distribuţie vapori, astfel igienizarea aparatului va fii extrem de uşoară şi de rapidă.

Vis-a-vis de funcţii, pune la dispoziţie funcţia de autocurăţare, funcţia de detartrare, funcţia de setare a gradului de măcinare, boiler cu încălzire rapidă şi carafă pentru lapte cu 2 compartimente.

Acestrea fiind spuse, Philips Saeco Minuto HD8763/09 este un espressor de cafea super automat, ce prepară rapid oricând băutura dorită, doar prin atingerea unui singur buton.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Râşniţă de cafea
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.