Philips Saeco Minuto HD8662 09 – espressor de cafea automat, dotat cu râşniţă din ceramică

Philips Saeco Minuto HD8662 09 este un aparat de cafea de înaltă calitate, de tip automat, conceput pentru a prepara instantaneu cele mai savuroase cappuccino sau espresso.

Vorbim despre un espressor de cafea cu o putere de 1850W, ce beneficiază de o presiune de abur de 15 bari, de un compartiment pentru cafea boabe de 250g şi de un rezervor de apă, cu capacitatea de 1.8l.

Ca şi preţ, este un espressor destul de avantajos, astfel se regăseşte în oferta celor de la eMag la preţul de 2.049 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, cântăreşte în jur de 7.2Kg, măsurând standard 215 x 429 x 330(W x D x H) mm. Este un produs compact, pe un fond negru, potrivit fără doar şi poate oricărei bucătării moderne.

Imagini cu Philips Saeco Minuto HD8662 09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de prepararea băuturilor calde pe bază de cafea, alimentarea aparatului se va face doar cu cafea boabe. Datorită faptului că deţine râşniţă de cafea integrată, te vei bucura întotdeauna de o cafea proaspătă şi aromată. Ar mai fi de specificat că modelul de faţă este capabil să prepare două ceşti de cafea în acelaşi timp.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale şi al programelor din dotare, este de specificat că beneficiază de dispozitiv pentru spumare, de funcţia specială pentru autocurăţare, de sistemul anticalcar, de setarea gradului de măcinare a cafelei şi de funcţia avansată pentru cappuccino.

Cu siguranţă va fi întotdeauna un aparat curat şi igienizat, datorită funcţiei speciale de autocurăţare de la Saeco. Astfel, întotdeauna la pornirea sau oprirea aparatului va porni automat cilclu de curăţare cu apă.

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Minuto HD8662 09 este un espressor de cafea inteligent, echipat cu râşniţă de cafea din ceramică, ideal în bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Putere 1850W
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.