Philips Saeco Intuita HD8750/19 – un espressor de cafea automat, cu râşniţă din ceramică incorporată

Philips Saeco Intuita HD8750/19 este un espressor de cafea performant, ce prepară foarte rapid cel mai gustos espresso sau caffe lungo, pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Este un produs de tip automat excelent, ce are o putere de 1850W, o presiune de 15 bari, deţinând un rezervor de apă de 1.5l şi un compartiment pentru cafea de 300gr.

Preţul de achiziţie este pe măsura performanţelor, un preţ corect şi avantajos în acelaşi timp, pot spune, astfel la eMag este comercializat cu 1.679 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de specificaţiile tehnice şi estetice ale aparatului, ar fii de spus că se prezintă cu un exterior elegant, de culoare neagră. Construcţia modernă, cântăreşte în jur de 8Kg, măsoară 256 x 340 x 440(W x D x H) mm şi are lungimea cablului de alimentare de 1.2m.

Imagini cu Philips Saeco Intuita HD8750/19 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Espressorul de faţă, vine echipat cu râşniţă de cafea din ceramică, astfel alimentarea acestuia se face cu cafea boabe, având o capacitate pentru două ceşti.

În privinţa funcţiilor şi al programelor speciale, se laudă cu dispozitiv de spumare, cu sistem de decalcifiere şi cu setare cantităţii de cafea.

Din punct de vedere al igienizării aparatului, curăţarea acestuia va fii extrem de uşoară, asta mulţumită grupului detaşabil de preparare. Vorbim despre o invenţia a celor de la Saeco, ce reprezintă partea centrală a aparatului, ce asigură automatizarea produsului.

Mulţumită boilerului de încălzire rapidă, aparatul de faţă este întotdeauna pregătit să prepare cele mai savuroase băuturi, pe bază de cafea, fără a mai aştepta între pregătirea fiecărei băuturi.

La achiziţionarea acestui espressor Philips Saeco veţi primi cadou două pachete de cafea boabe Jacobs Dark şi Jacobs Mild, de 500gr.

În concluzie, Philips Saeco Intuita HD8750/19 este un espressor de tip automat, excelent în orice bucătărie, fie acasă fie la serviciu, capabil să prepare rapid cele mai gustoase cafele.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Sistem decalcifiere
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.