Philips Saeco Intelia HD8751/19 – espressor de cafea automat, cu râşniţă din ceramică integrată

Philips Saeco Intelia HD8751/19 este un espressor de cafea automat, de calitate superioară, cu un nivel de performanţă ridicat, conceput pentru a prepara cele mai delicioase băuturi calde, pe bază de cafea.

Avem de-a face cu un aparat de cafea cu o putere de 1900W, ce deţine un rezervor de apă de 1.5l, un recipient pentru cafea de 300g, o râşniţă din ceramică şi un display modern, având o presiune a aburului de 15 bari.

Este un espressor avantajos din punct de vedere al preţului de achiziţie, astfel se poate procura din oferta eMag cu preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, observăm finisaje şi detalii moderne, pe un fond de culoare neagră. Are o greutate de doar 8kg şi măsoară standard 256 x 340 x 440(W x D x H) mm, având lungimea cablului de alimentare de 0.8 – 1.2m.

Acelaşi espressor automat îl întâlnim şi în ofertele celor de la Cel, Altex şi Elefant.

Imagini cu Philips Saeco Intelia HD8751/19 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre un aparat automat ce se laudă cu râşniţă de cafea din ceramică, având o capacitate pentru două ceşti. Alimentarea acestuia se face doar cu boabe de cafea, ce urmează a fi măcinate, obţinând cele mai aromate şi proaspete cafele, espresso etc.

Cât despre funcţii şi programe speciale, ar fi de remarcat funcţia avansată pentru cappuccino, dispozitivul de spumare al laptelui, funcţia inteligentă pentru autocurăţare, sistemul de decalcifiere, sistemul de apă fierbinete pentru ceai, setarea cantităţii dorite de cafea, setarea gradului de măcinare şi funcţia Stand-By.

Din punct de vedere al igienizării espressorului, mulţumită componentelor lavabile şi detaşabile, pot fi puse cu uşurinţă sub jet de apă sau în maşină de spălat vase.

Concluzie :

În concluzie, Philips Saeco Intelia HD8751/19 este un espressor de cafea automat ce deţine râşniţă de cafea din ceramică, beneficiind de o serie numeroasă de funcţii şi sisteme ce îmbunătăţesc modul de preparare al cafelei.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
  • Putere 1900W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.