Philips Saeco Incanto HD8917/09 – espressor automat cu râşniţă din ceramică, modern şi avantajos

Philips Saeco Incanto HD8917/09 reprezintă un espressor ultra modern şi performant, conceput după ultmele generaţii şi tehnologii, capabil să prepare cele mai delicioase şi aromate cafele şi băuturi pe baza de cafea (Espressor, Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso Lung).

Este un produs automat de 1850W putere, ce are o presiune de 15 bari. Are o capacitate pentru o singură ceaşcă, rezervor pentru lapte, rezervor pentru apă detaşabil de 1.8l, precum şi un compartiment pentru cafea de 250g.

Acest model Incanto HD8917/09 este disponibil în stocul de oferte al celor de la eMag, la doar 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine un design impresionant, partea din faţă fiind realizată din oţel inoxidabil, îmbinată cu tehnologia italiană de calitate înaltă. Are o greutate de 7.2kg, măsoară standard 215 x 429 x 330(W x D x H) mm, cablul de alimentare este de 0.8m, culoarea acestuia fiind o combinaţie perfectă între negru şi argintiu.

Acelaşi aparat de cafea de calitate superioară este disponibil şi în următoarele magazine online: evoMag, Altex şi CEL.

Imagini cu Philips Saeco Incanto HD8917/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ce îl reprezintă funcţiile, noul espressor de cafea automat Saeco se laudă cu funcţia de setare a cantităţii de cafea, cu funcţia de setare a gradului de măcinare, cu sistem de apă fierbinte (pentru ceai), cu dispozitiv de spumare a laptelui, cu râşniţă integrată, precum şi cu funcţia de autocurăţare.

Acceptă să fie alimentat atât cu cafea gata măcinată, cât şi cu cafea boabe, asta datorită faptului că deţine râşniţă integrată. Este o râşniţă din ceramică, capabilă să păstreze intactă prospeţimea şi aroma cafelei. În plus de asta, beneficiază şi de setare a gradului de măcinare al cafelei în 5 nivele, asta în funcţie de preferinţa fiecăruia. Gradul de măcinare influenţează tăria cafelei.

Include deasemenea şi un boiler dotat cu sistem de încălzire a apei, foarte eficient datorită faptului că nu va trebui să aştepţi între prepararea băuturilor.

Foarte interesant este şi sistemul de spumare al laptelui de tip automat. Acesta, extrage laptele direct dintr-un recipient special, redirecţionându-l direct în ceaşcă, sub formă unei spume dense.

Sistemul de filtrare AquaClean se dovedeşte a fi o inovaţie brevetată a celor de la Saeco. Acest filtru de apă necesită schimbare odată la 3 luni, pentru a fi capabil să asigure o apă curată, fără impurităţi. Totodată, prelungeşte şi acţiunea de detartrare a cafetierei, cam la 5.000 de ceşti ori la 2 ani de utilizare.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Incanto HD8917/09 se dovedeşte a fi un espressor de cafea automat de calitate superioară, un aparat ideal fie acasă, fie la locul de muncă.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.