Philips Saeco Incanto HD8914/09 – espressor automat de cafea cu râşniţă Ceramică, de 1850W putere

Philips Saeco Incanto HD8914/09 este un espressor performant de cafea, un aparat automat ce are rolul de a prepara rapid, cele mai delicioase şi aromate cafele. Este ideal oriunde, atât acasă, cât şi la serviciu, în ambele situaţii aducând un plus de eleganţă şi de rafinament locului, graţie design-ului ultra modern pe care îl are.

Avem de-a face cu o variantă automată de 1.850W putere, ce deţine râşniţă de cafea integrată, presiunea aburului fiind de 15 bari. Vine dotat cu rezervor de apă detaşabil cu capacitatea de 1.8l, precum şi cu compartiment pentru cafea cu capacitatea de 250g.

Acest model Saeco Incanto HD8914/09 este disponibil şi în oferta celor de la eMag, la preţul de 1.835 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează plăcut prin finisaje şi elemente moderne, toate acestea alcătuind un design foarte atrăgător. Este de culoarea inoxului, în combinaţie cu negru, lucru ce conferă un plus de rafinament. Are o greutate de 7.2kg, cablul de alimentare măsoară 0.8m, dimensiunile standard ale aparatului măsurând 215 x 429 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea automat este disponibil şi la Altex, evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Philips Saeco Incanto HD8914/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că beneficiază de râşniţă ceramică încorporată, acceptă să fie alimentat atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe. Poate prepara două băuturi simultan, excelând în realizarea de Espresso şi Cappuccino.

Ca şi funcţii, acest espressor Philips Saeco Incanto se laudă cu: funcţia de Cappuccino, cu sistem anticalcar, cu dispozitiv de spumare a laptelui, cu sistem de fierbere a apei pentru ceaiuri, cu funcţie de setare a temperaturii, cu funcţie de setare a cantităţii de cafea, precum şi cu funcţie de setare a gradului de măcinare.

Râşniţa de cafea este 100% realizată din ceramică, lucru ce garantează o măcinare perfectă, păstrând gustul aromat al cafelei, prevenind astfel supraîncălzirea acesteia. Deţine 5 setări ajustabile de măcinare, astfel granulaţia trebuie obţinută în funcţie de tipul băuturii pe care vrei să îl prepari.

Espressorul de faţă se laudă cu filtru AquaClean, inovaţie brevetată a celor de la Saeco. Acesta garantează prepararea a 5.000 de ceşti sau utilizarea a până la 2 ani, fără detartrare şi fără impurităţi.

Funcţia de Cappuccino este ideală atunci când vrei să prepari o astfel de băutură delicioasă, cu o spumă densă şi cremoasă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Incanto HD8914/09 este un espressor de cafea automat, performant şi modern, capabil să asigure cele mai savuroase şi aromate Espresso sau Cappuccino.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare
  • 1850W putere
  • Uşor de igienizat
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.