Philips Saeco HD8525/09

Philips Saeco HD8525/09 este un espressor manual ce nu ar trebuie să lipsească din bucătăria numanui. Desigur, majoritatea dintre noi suntem mari băutori de cafea, și de aceea preferăm diminețile aromate de o cafea bună.

Poate că mulți dintre noi preferă cafeaua la ibiric, fiind mai aromată și mai ideală, însă cu siguranță această categorie de oameni nu a încercat o cafea realizată de un astfel de espressor performant. Trăind într-o lume a tehnologiei avansate, un asemenea produs electrocasnic extrem de inteligent, prepară cafele excelente și aromate, cu siguranță mult mai savuroase decât cele preparate la ibric.

Fie că doriți un astfel de aparat la voi acasă ori într-un local, produsul de față se va descurca excelent în ambele situații. Este un aparat de tip manual ce prezintă o putere de 1900W și o presiune de 15 bari. Are o capacitate de 2 cești, așadar poți prepara simultan două cafele sau ceaiuri excelente.

Așadar, faceți-vă diminețile mai frumoase, savurând o cafea aromată realizată de un aparat inteligent, precum Saeco HD8525/09, ce se poate achiziționa la un preț destul de ok, de doar 1.214lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Espressor manual Philips Saeco HD8525/09 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Privind design-ul, putem remarca că este un produs extrem de elegant, ce se potrivește perfect în orice bucătărie modernă. Se evidențiază printr-un exterior negru cu argintiu, având finisaje rafinate și elegante. În partea de sus a espressorului se observă o plită eficientă, ce va menține ceștile calde.

În partea superioară a aparatului se regăsește un panou de comandă, ce prezintă 4 butoane și un tip de afișaj LED. Este un espressor extrem de eficient și foarte ușor de utilizat, în cazul în care nu ați mai avut ocazia de a mai folosi unul.

Alimentarea aparatului se face doar cu cafea măcinată, fapt ce rezultă că de fiecare dată cafeaua va fi aromată și proaspătă. Pune la dispoziție realizarea a două tipuri de băuturi, cafea și ceai, excelând la realizarea acestora. Mai remarcăm în partea dreaptă a produsului un sistem eficient de spumare al laptelui și mai dispune de o funcție inteligentă pentru apă fierbinte.

La capitolul de întreținere a aparatului, putem spune că este extrem de ușor, astfel mai toate componentele folosite sunt detașabile, pe care le puteți pune sub jet de apă.

În concluzie, Philips Saeco HD8525/09 este espressorul manual ideal, ce realizează cele mai aromate și delicioase cafele și ceaiuri.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Espressor manual
  • Putere: 1900 W
  • Capacitate: 2 cești
  • Presiune: 15 bar
  • Alimentare: Cafea măcinată
  • Display
  • Plită menținere cald
  • Sistem apă fierbinte
  • Dispozitiv de spumare
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.