Philips S9031/12 – aparat de tuns cu performanţe superioare, complet lavabil

Philips S9031/12 este un aparat de ras performant, ce poate fi utilizat atât umed, cât şi uscat, în ambele situaţii oferind aceleaşi rezultate ireproşabile. Reprezintă un aparat de înfrumuseţare ce tunde cu mare precizie, chiar şi pentru perciuni şi mustaţă.

Este un produs lavabil, adică poate fi utilizat fără probleme sub apă. Se poate folosi doar pe acumulator, asta datorită siguranţei sporite în mediile umede, garantând o autonomie de până la 50 de minute de utilizare, respectiv cam 17 bărbieriri. Acumulatorul pe care îl deţine este de tip Li-Ion şi se încarcă complet în aproximativ 1h, pentru 17 utilizări sau încărcare rapidă în doar 3 minute, pentru o utilizare.

Preţul la care se comercializează un astfel de aparat de tuns este unul pe măsura performanţelor, aşadar modelul de faţă se găseşte la eMag la preţul online de 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design modern şi compact, ce oferă o utilizare pe cât se poate de confortabilă, graţie mânerului anti-alunecare cu manevrabilitate ergonomică. Culoarea aparatului este negru satinat, o culoare plăcută, elegantă şi modernă.

Acelaşi aparat de tuns cu performanţe superioare, îl regăsim şi în ofertele celor de la Altex, evoMag, Elefant, Flanco, Cel şi ClickShop.

Imagini cu Philips S9031/12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă ghidează delicat firele de par, astfel încât să asigure un tuns de mare precizie. Dispune de trei capete de tăiere, cu lame cu sistem V-track. Garantează o tăiere perfectă, cu până la 30% mai eficientă, lăsând în urmă o piele netedă şi fină.

Este capabil să se plieze în opt direcţii diferite pentru a obţine rezultate cât mai bune. Capatele sunt complet pliabile, astfel cele opt direcţii dezvoltă capacitatea de adaptare la formă de tăiere. Astfel, deplasările independente cu mai puţine mişcări, permit tăierea firelor de par cu până la 20% mai mult.

Sistemul cu două lame Super Lift&Cut Action, asigură ridicarea firelor de par pentru o tăiere cât mai aproape de piele, într-un mod confortabil şi precis.

AquaTec umed şi uscat oferă un bărbierit confortabil, ce reîmprospătează piela. Această etanşare permite alegerea tipului de bărbierit, fie pe piele uscată, fie pe piele umedă, obţinând aceleaşi rezultate excepţionale în ambele situaţii.

La capitolul afişaj, pictogramele intuitive simplifică total utilizarea funcţiilor. Astfel, oferă detalii relevante, ceea ce duce la obţinerea celor mai bune performanţe din partea acestui aparat de barberit. Astfel, deţine indicator pentru durata bateriei, cu 3 nivele, indicator pentru curăţare, indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit, de tip luminos, indicator de blocare pentru transport şi indicator pentru baterie descărcată.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Philips S9031/12 este un aparat de tuns cu performanţe superioare, de tip lavabil, ce garantează o autonomie generoasă şi rezultate excepţionale, într-un mod plăcut şi confortabil.

Concluzie :

Pro:
  • Aparat de ras fără fir
  • Umed şi uscat
  • Autonomie 50 min.
  • Lavabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.