Philips QG3340/16 – set de îngrijire personală necesar şi eficient

Philips QG3340/16 este un kit de îngrijire personală eficient, ce asigură un tuns corporal şi facial pe cât se poate de confortabil şi de rapid.

Este echipat cu acumulator, cu o autonomie de până la 35 – 45 de minute, beneficiind de 4 dispozitive de tăiere şi de lame din oţel inoxidabil.

Kit-ul complet costă în jur de 224 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect şi avantajos, fiind comercializat de către magazinul online eMag.

Observăm un aspect compact şi elegant, de culoare neagră în combinaţie cu portocaliu. Are un mâner ergonomic, extrem de practic, ce duce la o utilizare confortabilă şi comodă.

Acelaşi kit de îngrijire este pus la dispoziţie şi de către cei de la Altex, evoMag şi Cel.

Imagini cu Philips QG3340/16 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Setul de faţă are ca şi caracteristici următoarele: funcţia trimmer, capete lavabile detaşabile, 25 setări de lungime integrate, lame cu ascuţire automată, rezistenţă la apă pentru o igienizare rapidă şi uşoară, nefiind necesară lubrifierea acestuia.

Acesoriile din dotare, ce vin odată cu aparatul sunt: un pieptene pentru tuns mustaţă şi barbă, un trimmer mic pentru detalii, un trimmer pentru nas şi urechi, 2 piepteni, o perie de curăţat şi o husă pentru depozitare.

Deţine un acumulator integrat, cu o autonomie de până la 35-45 de minute. Timpul de încărcare al acumulatorului este de până 10-16 ore.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips QG3340/16 este un set de îngrijire personală, extrem de accesibil şi de eficient pentru oricare dintre noi, oferind o utilizare confortabilă şi comodă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Kit de îngrijire personală
  • Autonomie 35 min.
  • 4 dispozitive de tăiere
  • Acumulator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.