Philips QG3320 – kit de îngrijire personală, cu acumulator

Philips QG3320 este un kit de îngrijire personală de calitate, conceput să reziste, astfel încât să ofere o utilizare pe cât se poate de confortabil şi de rapidă.

Este un produs ergonomic, ce deţine acumulator, cu o autonomie de până la 35 de minute de utilizare, având două dispozitive de tăiere şi lame din oţel inoxidabil.

Preţul de achizite este excelent, avantajos şi convenabil, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona din oferta eMag cu numai 147 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, poartă o culoare negră în combinaţie cu gri, fiind modern şi elegant. Construcţia ergonomică prezintă o curăţare uşoară, fiind rezistent la apă 100%.

Acelaşi aparat de tuns îl pun la dispoziţie şi cei de la Cel, Altex, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Philips QG3320 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine funcţia de trimmer, având capete detaşabile lavabile. Are 18 setări de lungime incorporate, oferind stilizarea confortabilă a părului facial, precum barbă lungă, mustaţă, aspect nebărbierit sau barbă scurtă.

Cât despre ccesoriile ce vin împreună cu aparatui, ar fi: trimmer-ul pentru urechi şi nas, trimmer-ul mare pentru linii ascuţite şi peptenul pentru tuns mustaţă/barbă.

Aşa cum spuseam, este un aparat fără fir, ce are un acumulator integrat. Autonomia de utilizare este de până la 35 de minute, iar timpul de încărcare completă este de până la 10 ore.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips QG3320 este un aparat de tuns versatil, extrem de uşor de utilizat, garantând performanţă ridicată la utilizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Kit de îngrijire
  • Autonomie 30 min.
  • 2 dispozitive de tăiere
  • Acumulator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.