Philips ProCare Sonic HP8349/00 – placă de îndreptat părul performantă, cu înveliş din ceramică

Cu siguranţă fiecare femeie îşi doreşte o coafură demnă de admirat, rezistentă şi atrăgătoare, obţinută cât mai accesibil, rapid şi confortabil mod. În cazul acesta noua placă de par de la Philips, din seria ProCare Sonic se va potrivi perfect oricărei femei, pentru realizarea celor mai reuşite coafuri.

Philips ProCare Sonic HP8349/00 este o placă de îndreptat părul eficientă, un produs de înfrumuseţare calitativ, capabil să realizeze cele mai atractive coafuri, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de confortabil, chiar de acasă din faţă oglinzii. Cu un astfel de model, teama de a nu deterioa părul în timpul utilizării trebuie să dispară, deoarece graţie noilor tehnologii avansate, părul nu va suferii nici cea mai mică schimbare în mod negativ.

În ciuda atâtor calităţi, preţul de achiziţionare online o face de invidiat, fiind pe departe cel mai accesibil. Aşadar, produsul de înfrumuseţare de faţă se poate cumpăra online din magazinul eMag cu preţul de doar 167 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu doar partea tehnică o face atractivă, ci şi cea estetică, fiind evidenţiată printr-un design foarte plăcut. Este de culoare neagră în combinaţie cu violet, o îmbinare perfectă, ce inspiră un aer modern şi elegant. Construcţia este clasică, alternată de câteva finisaje şi trăsături distine, făcând-o ergonomică şi uşor de utilizat.

Acelaşi model îl întâlnim şi în oferta magazinului online Elefant, Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Philips ProCare Sonic HP8349/00 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre o placă de îndreptat părul performantă, spun asta referindu-mă la faptul că deţine protecţie pentru par împotriva supraîncălzirii, fapt ce se datorează plăcilor de ultimă generaţie Triple-Care. Sunt plăci cu înveliş ceramic, ce asigură o temperatură constantă, mulţumită tehnologiilor Sonic şi EHD.

Construcţia plăcilor din ceramică, oferă un aspect neted, astfel încât să asigure un îndreptat mai mult decât perfect. Sunt plăci durabile, uşor alunecoase, ce garantează un par strălucitor şi foarte sănătos în timp.

Cu o cheltuială foarte mică, poţi obţine ce coafuri doreşti chiar din faţă oglinzii de acasă, nemaifiind necesare alte costuri pentru tratamente şi coafuri, plus timp pierdut prin saloanele de înfrumuseţare. Se laudă tratament cu ioni negativi, ce elimină electricitatea statică, astfel încât părul să fie neted şi tratat pentru o strălucire intensă.

Temperatura maximă pe care o poate atinge este de 199 °C, temperatură la care poate ajunge în mai puţin de 15 secunde. Însă, nu este recomandată temperatura maximă, deoarece se pot obţine aceleaşi rezultate excelente şi cu o temperatură mai mică. De obicei, temperatura optimă ar fi de 170 °C, beneficiind de indicator luminos ce te atenţionează când este gata de utilizare.

În situaţia în care se întâmplă să fi-ţi pe grabă şi să utiati placa în priză, funcţia eficientă de oprire automată îşi intră în rol după 60 de minute, prevenind orice accident neplăcut.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips ProCare Sonic HP8349/00 este o placă de îndreptat părul inteligentă, cu funcţii şi caracteristici de ultimă generaţie, concepută astfel încât să asigure cele mai atractive coafuri, într-un mod pe cât se poate de confortabil şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230°C
  • Înveliş din Ceramic şi Titan
  • Control pentru temperatură
  • Comodă la utilizare
Contra:
  • Se foloseşte doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.