Philips PowerPro Expert FC9723/09 – aspirator fără sac performant, uşor de manevrat

Philips PowerPro Expert FC9723/09 este un aspirator puternic fără sac, cu performanţe superioare de aspirare, capabil să asigure un mod de utilizare comod şi rapid, lucru ce îl face ideal pentru locuinţa oricăruia dintre noi. Cu siguranţă curăţenia are un rol important pentru toţi cei dintre noi, astfel pentru a ne uşura din munca depusă, apelăm la astfel de produse electrocasnice performante.

Are o putere de 650W, realizează aspirare uscată, având capacitatea recipientului de colectare de 2l. Sistemul de filtrare este de tip EPA, filtru lavabil realizat din spumă, ce poate fi curăţat cu uşurinţă sub jetul de apă.

Preţul aspiratorului este pe măsura performanţelor superioare de care da dovadă, aşadar la eMag costă în jur de 824 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia ergonomică asigură o manevrabilitate uşoară şi rapidă întotdeauna. Cântăreşte aproximativ 5.3kg şi măsoară standard 505 x 292 x 292 (W x D x H) mm, având lungimea cablului de alimentare de 7m. Culoarea pe care o poartă este asemănătoare titanului, foarte plăcută şi modernă.

Acelaşi aspirator puternic şi eficient se regăseşte şi în următoarele magazine online: ClickShop, CEL, Altex, Elefant, Flanco şi evoMag.

Imagini Philips PowerPro Expert FC9723/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Benficiază de variator de putere, lucru ce permite setarea puterii de aspirare, în funcţie de tipul locului aspirat. Suprafaţă de aspirare are o rază de acţiune de până la 10 metrii.

În ciuda faptului că se încadrează în clasa energetică A, modelul de faţă este capabil să atingă performanţe superioare de aspirare, cu un consum avantajos de energie electrică.

PowerCyclone 6 este o tehnologie avansată ce separă excelent aerul de praf. Mulţumită construcţiei sale aerodinamice, tehnologia menţionată ajută la minimizarea rezistenţei la aer, garantând rezultate de curăţare ireproşabile, prin trei etape eficiente.

Recipientul de colectare al prafului este conceput astfel încât să asigure o golire rapidă şi uşoară. Datorită formei unice pe care o poartă şi a suprafeţei perfect netede, praful colectat va fi eliminat foarte uşor.

Accesoriile din dotare, ce vin odată cu aspiratorul sunt: element pentru spaţiile înguste, perie mică, perie specială, respectiv TriActive+, perie suplimentară DiamondFlex, derulator auto de cablu şi tub telescopic metalic.

TriActiveMax 3 în 1 este un cap nou de aspirare ce maximizează colectarea prafului. Este un cap extrem de eficient cu acţiune 3 în 1, ce lasă în urmă o curăţenie exemplară.

Cel de-al doilea cap de aspirare, DiamonFlex este ideal pentru podelele dure. Este ultrasubţire, asigură o manevrabilitate optimă şi o posibilă rotire de până la 180 de grade. Deţine şi un orificiu ceva mai mare, special pentru aspirarea elementelor mari.

Concluzie :

Concluzionând, Philips PowerPro Expert FC9723/09 este un aspirator eficace, cu performanţe superioare de aspirare. Este pe cât se poate de simplu şi de uşor de manevrat, precum şi de depozitat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design ergonomic
  • Raport calitate-preţ bun
  • Eficienţă superioară la aspirare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.