Philips PowerPro Active FC8645/91 – aspirator fără sac conceput pentru o eficienţă maximă de aspirare

Philips PowerPro Active FC8645/91 este un aspirator de calitate înaltă, ergonomic şi accesibil, ce garantează o eficienţă de aspirare ridicată.

Discutăm despre un aspirator fără sac, cu o putere de 750W, ce beneficiază de filtru EPA 10, având containerul de colectare cu capacitatea de 1.7l.

Un asemenea produs electrocasnic inteligent, la eMag costă în jur de 526 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ convenabil şi avantajos în raport cu specificaţiile acestuia.

Prezintă o construcţie compactă, de culoare neagră, ce cântăreşte numai 6kg, măsurând standard 473 x 304 x 301 (W x D x H)mm.

Acelaşi aspirator fără sac de la Philips îl întâlnim şi în stocul celor de la Elefant, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Philips PowerPro Active FC8645/91 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Realizează aspirare uscată, având raza de acţiune de până la 9m. Se poate alimenta la reţea, având lungimea cablului de alimentare de până la 6m.

Se laudă cu microfiltru de evacuare, cu filtru lavabil EPA 10, cu cap de aspirare TriActive+ şi cu tehnologia avansată PowerCyclone 4, ce separă praful de aer dintr-o mişcare.

Ar mai fi de specificat că dispune de control electronic de putere şi de roţi moi, pentru a fi cât mai silenţios, astfel nivelul de zgomot fiind de numai 78 de decibeli la utilizare.

Ca şi accesorii, noul aspirator vine însoţit de un element necesar pentru spaţiile înguste, de o perie mică, de o perie specială (TriActive+), de un tub din metal, telescopic şi de un derulator de cablu automat (6m).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips PowerPro Active FC8645/91 este un aspirator fără sac super eficient, cu o putere mare de aspirare, extrem de uşor de depozitat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 750W
  • Capacitate colectare 1.7l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.