Philips PowerPro Active FC 9524 – aspirator fără sac, cu performanţe ridicate la aspirare

Philips PowerPro Active FC 9524 este un aspirator performant, fără sac de colectare, un model puternic ce garantează o aspirare ireproşabilă, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Avem de-a face cu un aspirator de 750W putere, de asigură aspirare uscată, având în dotare un recipient de colectare de până la 1.6l.

Cât despre cost, ar fi de spus că se laudă cu un raport preţ-calitate foarte avantajos, astfel modelul de faţă se regăseşte în oferta celor de la eMag la preţul de 552 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi trăsături, este un model de dimensiuni reduse, ce măsoară standard 473 x 304 x 301(W x D x H) mm, având o greutate de numai 6Kg.

Acelaşi aspirator puternic fără sac îl întâlnim şi în stocul celor de la evoMag, Flanco, Elefant, Cel şi Altex.

Imagini cu Philips PowerPro Active FC 9524 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model atractiv, de culoare albastră, ce beneficiază de variator de putere, având o suprafaţă de aspirare de până la 9 metrii. Ar fi de spus că este produs super silenţios, astfel în funcţiune are un nivel de zgomot de doar 78 de decibeli.

În privinţa accesoriilor din dotare, pune la dispoziţie un accesoriu pentru spaţii înguste, o perie mică, o perie specială TriActive+, alte accesorii pentru blana animalelor, un tub telescopic din metal şi un derulator automat de cablu (dimensiunea cablului de alimentare: 6m).

Datorită design-ului avansat al recipientului de colectare al prafului, golirea acestuia se face pe cât se poate de uşor, fără a obţine un mare nor de praf.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips PowerPro Active FC 9524 este un aspirator modern fără sac, un produs electrocasnic atractiv, pe cât de puternic, pe atât de eficient, garantând o curăţenie impecabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 750W
  • Capacitate colectare 1.6l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.