Philips PowerLife FC8321/09 – aspirator eficient, cu sac de colectare de 3l

Philips PowerLife FC8321/09 este un model accesibil de aspirator cu sac, un produs electrocasnic de dimensiuni reduse, ce poate fi depozitat cu uşurinţă oriunde în casă.

Alimentarea acestuia se face la reţea, are o putere de 750W, deţine sac de colectare cu capacitatea de 3l, realizând aspirare de tip uscată.

Este un model avantajos ca şi preţ, aşadar aspiratorul de faţă se poate achiziţiona din oferta eMag cu numai 283 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect elegant, de culoare negru în combinaţie cu albastru, cântăreşte numai 4.2kg şi măsoară standard 406 x 282 x 220(W x D x H) mm.

Acelaşi aparat electrocasnic îl întâlnim şi în oferta magazinelor online evoMag, Altex, Elefant şi Cel.

Imagini cu Philips PowerLife FC8321/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus şi mai sus, realizează aspirare de tip uscată, având o suprafaţă de aspirare de 8m. Deţine sac de praf S-bag clasic, microfiltru de evacuare şi microfiltru pentru motor.

Odată cu aspiratorul vor veni şi următoarele accesorii necesare: un accesoriu special pentru spaţiile înguste, o perie mică, un tub telescopic din metal şi un derulator automat de cablu (5m – lungime cablu alimentare).

Provine din clasa A de eficienţă energetică, având un consum anual de curent de numai 26.3kW/h. Nivelul de zgomot la utilizare este de doar 84 de decibeli, iar fluxul maxim de aer este de 29.4 l/s.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips PowerLife FC8321/09 este un aspirator cu sac din clasa A, economic şi modern, ce oferă o eficienţă ridicată de aspirare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 750W
  • Capacitate colectare 3l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.