Philips PowerLife FC8320/09 – aspirator cu sac de colectare, ieftin şi cu performanţă de aspirare ridicată

Este evident că fiecare îşi doreşte o curăţenie absolută în casă lui, de aceea de cele mai multe ori apelăm la diverse aparaturi de curăţenie, pentru a ne uşura din atribuţii. Unul dintre cele mai comune şi des întâlnite aparate de curăţenie, sunt aspiratoarele. Sunt produse electrocasnice extrem de utile, care se pare că au dobândit modernizări eficace, ce le fac capabile să asigure o aspirare eficientă, rapidă şi comodă, cu un consum redus de resurse. De aceea, pentru recenzia de astăzi am ales un aspirator eficient şi economic, totodată fiind foarte accesibil ca şi preţ.

Philips PowerLife FC8320/09 este un aspirator cu sac de colectare, ce oferă o performanţă absolută la curăţarea tuturor tipurilor de suprafeţe, graţie componentelor şi tehnologiilor de care se bucură. Are o putere de 750W, deţine sac de colectare cu capacitatea de 3l, ce nu necesită o înlocuire foarte des efectuată. Aspirarea pe care o realizează este tip uscată, eficientă şi rapidă, având o rază de acţiune de până la 8 metrii.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, vorbim despre un aspirator pentru toţi cei dintre noi, datorită costului de achiziţionare avantajos, respectiv de numai 399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, remarcăm o construcţie compactă de culoare roşie, ce îl face extrem de uşor de depozitat. Cântăreşte în jur de 4.2kg şi măsoară standard 406 x 282 x 220(W x D x H) mm. Are lungimea cablului de alimentare de până la 5m, astfel oferă o suprafaţă largă de aspirare, iar nivelul zgomotului la utilizare nu depăşeşte 84db.

Acelaşi aspirator eficient şi accesibil de la Philips îl regăsim şi în stocul magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Philips PowerLife FC8320/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aspiratorul de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică A, clasă ce îl face capabil să atingă performanţe de aspirare maxime.

Aşa cum spuneam, deţine compartiment de colectare al prafului cu capacitatea de 3l. Compartimentul asigură o colectare de lungă durată, maximizând potenţialul sacului de praf, respectiv S-Bag Classic.

Filtrarea aspiratorului este asigurată de către micro filtrul eficient de evacuare şi de către micro filtru special pre-motor.

Ca şi accesorii, aspiratorul de faţă vine însoţit cu o perie mică, cu un dispozitiv pentru spaţii înguste, cu o perie specială pentru podele dure, cu un tub telescopic reglabil din metal şi cu un derulator automat pentru cablu.

Mulţumită tubului extrem de uşor construit din aluminiu, curăţarea va fi pe cât se poate de confortabilă. Tubul este compus din două piese, este de tip reglabil, permiţând reglarea acestuia după înălţimea utilizatorului.

Vine dotat cu un cap de aspirare optimă, pentru orice tip de suprafaţă. Aspiră eficient suprafeţele dure, garantând o curăţare absolută, fie că este vorba de gresie, fie de parchet. Dispune de perii moi pentru protejarea de zgârieturi a podelei, ce asigură totodată colectarea eficientă a prafului de pe spaţiile dure. Pentru o manevrabilitate comodă, capul de aspirare este prevăzut cu roţi.

Mânerul ergonomic lung este la fel de eficient precum şi celelalte piese din dotare, datorită faptului că asigură o utilizare comodă. Design-ul extrem de lung ajută la curăţarea cu uşurinţă a spaţiilor greu accesibile, doar printr-o rază mai amplă de acţiune.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips PowerLife FC8320/09 este un aspirator cu sac avantajos, economic ca şi consum energetic, eficient ca şi performanţă de aspirare, accesibil ca şi preţ şi compact ca şi design.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.