Philips Power Pro Compact FC8479/92 – aspirator fără sac, de 1500W putere

Philips Power Pro Compact FC8479/92 reprezintă un model avantajos de aspirator fără sac, un produs electrocasnic ce nu ar trebui să lipsească din nici o locuinţă, datorită rezultatelor rapide şi eficiente pe care le obţine. Este un produs uşor de depozitat, cât şi utilizat, graţie dimensiunilor sale compacte.

Are 1500W putere, realizează aspirare uscată, având capacitatea recipientului de colectare de 1.5l. Alimentarea acestuia se poate face la reţea, având lungimea cablului de alimentare de până la 5m, astfel oferă o desfăşurare liberă prin toată casă.

Beneficiază de un raport preţ-calitate pe cât se poate de favorabil, astfel modelul de faţă este comercializat de eMag la preţul online de 454 de lei (vezi preţ actualizat).

Este de culoare neagră în combinaţie cu alb, cântăreşte în jur de 4.5kg şi măsoară standard 406 x 285 x 238(W x D x H) mm. Nivelul zgomotului la utilizare aparatului poate ajunge până la 83db.

Acelaşi model fără sac se regăseşte şi în magazinele online evoMag, precum şi Cel.

Imagini Philips Power Pro Compact FC8479/92 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, nu deţine sac de colectare al prafului, realizând eficient aspirare de tip uscată. Acţiunea de aspirare se întinde pe o rază de până la 8 metrii.

Se laudă cu filtrare pre-motor de tip EPA 10 şi cu filtru de evacuare din spumă. AirSeal şi Filtrul EPA 10 captează perfect până şi cele mai mici particule de praf, oferind un mediu sănătos şi curat.

Compartimentul de colectare al prafului este pe cât se poate de uşor de curăţat, astfel încât să nu se creeze un mare nor de praf. Totul se datorează suprafeţei netede şi formei unice pe care o are, eliminând praful foarte uşor.

PowerCyclone 4 este o tehnologie avansată ce asigură rezultate de curăţare ireproşabile, doar printr-o singură acţiune. Prima dată aerul intră rapid în PowerCyclone, după care orificul curbat de trecere îl accelerează în partea de sus, unde se separă praful de aer. Accesoriile de care beneficiază sunt: un derulator de cablu automat, un tub telescopic din metal, un accesoriu pentru locurile înguste, o perie TriActive şi o perie suplimentară pentru tapiserie.

Capul de aspirare de tip TriActive, aplică dintr-o singură mişcare trei acţiuni de bază, astfel încât să lase în urmă o curăţenie totală. Mulţumită mânerului ergonomic lung, raza de acţiune va fi mult mai amplă şi mai comodă, atingând uşor până şi cele mai greu locuri accesibile din casă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Power Pro Compact FC8479/92 este un aspirator modern fără sac, cu o putere ridicată de aspirare, extrem de uşor de utilizat şi de depozitat. Este conceput astfel încât să asigure rezultate de aspirare ireproşabile, indiferent de zona de acţiune şi de nivelul de praf.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design compact
  • Raport bun calitate-preţ
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.