Philips Performer Expert FC8727/09 – aspirator cu sac economic, cu performanţă ridicată de aspirare

Philips Performer Expert FC8727/09 este un aspirator cu sac din clasa energetică A, un produs electrocasnic excelent, ce garantează o eficienţă superioară de aspirare.

Are o putere de 650W, realizează aspirare uscată, deţine filtru HEPA, variator de putere, indicator de sac plin, având o capacitate de colectare de până la 5l.

În privinţa preţului de achiziţie, în oferta eMag este la preţul de 892 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect, ba chiar competitiv aş spune.

Vis-a-vis de design, remarcăm o construcţie ergonomică de culoare negru/albastru, modernă şi elegantă. Cântăreşte numai 5kg şi măsoară standard 500 x 310 x 300(W x D x H) mm.

Întâlnim acelaşi aspirator cu sac de la Philips şi în oferta celor de la Elefant, evoMag, Altex şi Cel.

Imagini cu Philips Performer Expert FC8727/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, realizează aspirare uscată, beneficiind de o rază de acţiune de până la 11m, având lungimea cablului de alimentare de 8m.

În privinţa filtrelor, se laudă cu microfiltru pre-motor şi cu filtru de evacuare HEPA 13 cu AirSeal, ce reţine cu până la 99% din praf. Nivelul de zgomot la punerea în funcţiune a aspiratorului este de doar 78 de decibeli.

Odată cu aparatul vor veni şi următoarele accesorii eficiente, precum: un element special pentru spaţiile înguste, o perie mică, o perie TriActive, un derulator automat de cablu şi un tub telescopic din metal, din două piese.

Ca şi specificaţii speciale, ar fi că dispune de tehnologia avansată AirflowMax, de sistemul Antialergic, de etanşare HEPA şi de sac de colectare s-bag Ultra Long Performance, ce captează mult mai multe particule de praf fine.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Expert FC8727/09 este un aspirator cu sac economic, compact şi modern, ce asigură o aspirare superioară, într-un mod eficient şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 650W
  • Capacitate colectare 5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.