Philips Performer Expert FC8721/08 – aspirator cu sac modern, economic şi eficient

Peste puţin timp urmează curăţenia de vară, aşadar nu ar trebui să fii zgârcit în alegerea aparatelor electrocasnice de curăţenie, precum a unui aspirator. De aceea, am ales să îţi prezint astăzi un aspirator puternic, cu performanţe înalte de aspirare, economic şi modern, pe care să îl depozitezi cu uşurinţă.

Philips Performer Expert FC8721/08 este un aspirator cu sac de ultimă generaţie, conceput pentru a oferi o utilizare comodă şi rapidă, cu rezultate la aspirare neaşteptat de bune. Reprezintă un model de 650W putere, ce realizează super eficient aspirare de tip uscată.

Capacitatea de colectare este destul de suficientă, respectiv de 5l, astfel golirea acestuia se va face destul de rar, beneficiind de indicator pentru sac plin. Se laudă cu variator de putere, de unde poţi regla puterea de aspirare în funcţie de tipul pardoselei.

Raportul dintre calitate şi preţ este favorabil, astfel modelul de faţă are un preţ de achiziţie de 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul compact oferă o utilizare comodă şi totodată o depozitare uşoară. Prezintă un exterior modern, de culoare roşie, ce cântăreşte în jur de 5kg, măsurând standard 500 x 310 x 300(W x D x H) mm. Suprafaţa de aspirare este de până la 11m, iar lungimea cablului de alimentare ajunge până la 8m, astfel te poţi desfăşura prin toată casă fără probleme. În timpul utilizării, nivelul de zgomot ajunge undeva la 78 de decibeli.

Acelaşi aspirator modern şi eficient îl regăsim şi în stocul celor de la Clickshop, Altex, Cel şi Flanco.

Imagini cu Philips Performer Expert FC8721/08 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, curăţarea mai îndelungată se datorează capacităţii generoase a sacului de colectare de 5l. Sacul sintetic de praf, respectiv S-Bag Classic Long Performance este conceput pentru a oferi o performanţă îndelungată, cam cu până la 50% mai mare.

Modelul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A, clasă ce îl face capabil să atingă performanţe superioaare, într-un mod avantajos. Totodată, eficienţa energetică se datorează şi motorului economic, ce a fost optimizat special pentru a consuma mai puţină energie electrică.

Tehnologia revoluţionară AirflowMag garantează o performanţă extremă, datorită fluxului de aer optimizat, ce permite desfacerea totală a sacului de praf, astfel încât să asigure o putere ridicată de aspirare.

Sistemul de filtrare Hepa 13 cu AirSeal captează cu până la 99% din praf. Înaintea evacuării aerului, praful este reţinut pe deplin, oferind un mediu lipsit de praf şi alţi alergeni. Desigur, este testat de către ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation), fundaţie ce a garantat utilizarea în siguranţă a aparatului de către persoanele cu alergii la diferite lucruri, precum la polen, la părul de animale, la acarieni şamd.

În ceea ce privesc accesoriile aspiratorului, pune la dispoziţie un element special pentru spaţiile înguste, o perie mică, o perie specială, respectiv perie TriActive, un tub telescopic din metal şi un derulator pentru cablul de alimentare.

TriActive+ este un cap de aspirare 3 în 1 ce adună eficient până şi cele mai fine particule de praf. Decurge la 3 acţiuni de curăţare, precum curăţarea eficientă, graţie plăcuţelor speciale pentru înlăturarea prafului în profunzime, aspirarea uşoară a obiectelor de dimensiuni mari şi colectarea mizeriei şi a prafului de pe lângă pereţi şi mobilă.

SmartLock resprezintă un cuplaj pentru setarea simplă a fiecărei sarcini de aspirare. Aşadar, permite conectarea şi deconectarea uşoară şi simplă a tubului telescopic, cât şi a capului de aspirare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Expert FC8721/08 este un aspirator cu sac modern, economic şi eficient, conceput pentru a garanta o performanţă ridicată de aspirare, într-un mod extrem de confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design atractiv
  • Raport calitate-preţ bun
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.