Philips Performer Active FC8664/91 – aspirator cu sac de colectare de 4l, de 1500W putere

Philips Performer Active FC8664/91 este un aspirator modern cu sac de colectare, ce garantează o performanţă optimă de aspirare, graţie tehnologiilor avansate din dotare.

Vorbim despre un aspirator de 1500W putere, ce realizează aspirare de tip uscată, puternică şi eficientă. Capacitatea sacului de coletare a prafului (S-bag Classic Long Performance) este de 4l, conceput special astfel încât să asigure o curăţare mai îndelungată, cu un nivel superior de aspirare şi cu o filtrare ridicată.

Ca şi cost, vine cu un raport preţ – calitate excepţional, astfel produsul electrocasnic de faţă se poate procura de la eMag cu preţul de numai 453 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-o construcţie de calitate, modernă şi compactă, de culoare neagră. Este extrem de uşor de depozitat, datorită construcţiei sale de dimensiuni reduse, respectiv de 447 x 304 x 234(W x D x H) mm şi a greutăţii de numai 5.2kg.

Acelaşi model este pus la vânzare şi de către magazinele online evoMag şi Cel.

Imagini cu Philips Performer Active FC8664/91 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pune la dispoziţie un variator de putere, ce asigură controlul energiei, astfel îţi permite selectarea gradului optim de aspirare, după tipul suprafeţei de acţiune.

În privinţa sistemelor de filtrare, vine dotat cu filtru de evacuare EPA 10 şi AirSeal, ce captează până şi cele mai fine fire de praf, astfel ca aerul evacut să fie pe cât se poate de sănătos şi de curat.

O altă tehnologie ce mi-a atras atenţia, ar fi şi AirflowMax, un sistem de optimizare al fluxului de aer, pentru a beneficia de o putere de aspirare mai ridicată, permiţând deschiderea uniformă a sacului de colectare.

La capitolul accesorii, noul aspirator vine însoţit de următoarele: un accesoriu ideal pentru spaţiile inguse, o perie mică, o perie specială – TriActive, un tub telescopic din metal, un derulator de cablu automat şi roţi moi, din cauciuc. Capul de aspirare TriActive se laudă cu 3 acţiuni de aspirare, precum: aspiră praful în profunzime datorită tălpii cu desgin special, aspiră cu uşurinţă obiectele de dimensiuni mai mari şi matură eficient mizeria şi praful pe de lângă perete şi mobilă, cu ajutorul celor două perii laterale.

Mulţumită mânerului ergonomic lung, utilizarea aspiratorului va fi pe cât se poate de comodă, cu o acţiune amplă, chiar şi în locurile mai puţin accesibile.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Active FC8664/91 este un aspirator cu sac, un aparat electrocasnic modern şi avantajos, conceput pentru a asigura o performanţă de aspirare optimă întotdeauna.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 4l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.