Philips Performer Active FC8525/09 – aspirator cu sac eficient şi modern, dotat cu tehnologie AirflowMax

Philips Performer Active FC8525/09 este un aspirator bun, cu performanţe superioare de curăţare, ce prezintă un aspect compact şi modern, foarte uşor de depozitat. Reprezintă o variantă de calitate, concepută astfel încât să asigure cele mai bune rezultate, într-un mod rapid şi eficient.

Are 750W putere, realizează aspirare de tip uscată, având capacitatea recipientului de colectare de până 4l. Alimentarea acestuia se face la reţea, având lungimea cablului de alimentare de până la 6m, lucru ce permite o desfăşurare liberă în toată casă. La capitolul filtru, vine prevăzut cu sistem de filtrare a aerului EPA.

Preţul aspiratorului este pe măsura nivelului de performanţă, corect şi avantajos, respectiv de 629 de lei (vezi preţ actualizat) în magazinul online eMag.

În ceea ce îl privesc caracteristicile tehnice, măsoară standard 447 x 304 x 234(W x D x H) mm, cântăreşte în jur de 5.2kg şi produce un zgomot la utilizare de 79db. Este de culoare roşie, deţine roţi moi, pentru o utilizare uşoară şi silenţioasă, beneficiind de variator de putere. Acest variator de putere permite reglarea puterii de aspirare în funcţie de tipul pardoselii.

Aspiratorul de faţă se mai poate achiziţiona şi din ofertele celor de la evoMag, Altex sau ClickShop.

Imagini Philips Performer Active FC8525/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de micro filtrare pre-motor, cât şi mde filtru de evacuare EPA 10. AirSeal şi sistemul de filtrare EPA 10, asigură un mod de filtrare a aerului eficient, oferind un aer proaspăt şi curat. Sunt concepute astfel încât să capteze până şi cele mai mici particule de praf, asigurând un mediu optim de trăit fără praf.

În ciuda faptului că se încadrează în clasa de eficienţă energetică B, este conceput astfel încât să asigure performanţe superioare, cu un consum energetic scăzut.Din punct de vedere al accesoriilor din dotare, vine dotat cu o perie mică, cu o perie specială, respectiv TriActive, o perie suplimentară, o perie specială pentru parchet, un accesoriu util pentru spaţii înguste, un tub telescopic metalic şi un derulator de cablu automat.

AirflowMax reprezintă o tehnologie avansată ce duce la o performanţă extremă de aspirare. Aceasta permite desfacerea totală a sacului de praf, optimizând fluxul de aer, asigurând o putere mai mare de aspirare, chiar şi atunci când sacul este aproape plin.

Accesoriul TriActive+ este un cap de aspirare 3 în 1, ce aplică diferite acţiuni doar printr-o singură mişcare, obţinând rezultate eficiente şi rapide.

Setările de putere variabile ajută la selectarea optimă de aspirare, în funcţie de tipul de perdoseală aspirat.

Desigur, graţie capacităţii generoase de colectare, respectiv cea de 4l, curăţarea compartimentului va fi mult mai îndelungată.

De acum, toate colţurile casei vor fii pe cât se poate de curate, datorită mânerului ergonomic lung. Cu ajutorul acestuia, veţi atinge toate colţurile şi locurile greu accesibile din casă, într-un mod pe cât se poate de confortabil şi de uşor, obţinând o curăţenie ireproşabilă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Active FC8525/09 este un aspirator cu sac puternic, foarte uşor de utilizat şi de depozitat, conceput pentru a garanta rezultate rapide, eficiente şi economice, rapid şi comod.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design atractiv
  • Raport calitate-preţ bun
  • Eficienţă superioară la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.