Philips Performer Active FC8522/09 – aspirator cu sac modern, cu performanţă optimă de curăţare

Philips Performer Active FC8522/09 este un aspirator cu sac accesibil, cu o eficienţă de aspirare ridicată, ce reprezintă o variantă ideală pentru orice locuinţă.

Este un produs de 750W putere, ce deţine filtru EPA 10, având în dotare sac de colectare s-Bag Classic Long Performance, cu capacitatea de 4l.

Cât despre preţ, avem de-a face cu un aparat electrocasnic avantajos, ce se poate achiziţiona de la eMag cu doar 420 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, remarcăm un aspect modern, de culoare mov, ce cântăreşte în jur de 5.2kg, măsurând standard 447 x 304 x 234(W x D x H) mm.

Acelaşi aspirator modern cu sac îl pun la dispoziţie şi cei de la Cel, evoMag, Altex, Elefant şi Clickshop.

Imagini cu Philips Performer Active FC8522/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este conceput pentru a realiza aspirare de tip uscată, având o rază de acţiune de până la 9m, beneficiind de variator de putere şi de cablu de alimentare cu lungimea de 6m.

Se laudă cu micro filtrare pre-motor şi cu filtru de evacuare EPA 10. Aşa cum am spus, sacul de colectare este de tip s-Bag Classic Long Performance, cu capacitatea de până la 4l.

La capitolul accesorii ce vin odată cu aparatul, se enumeră următoarele: un derulator automat pentru cablu, un tub telescopic din metal, o perie mică, un accesoriu special pentru spaţiile mai înguste şi o perie specială TriActiv+.

Ar mai fi de spus că este un aspirator destul de silenţios, astfel nivelul de zgomot produs la utilizare este de numai 79db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Active FC8522/09 este un aspirator cu sac eficient, modern şi accesibil, ce garantează un mod de aspirare optim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 750W
  • Capacitate colectare 4l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.