Philips Performer Active FC8520/09 – aspirator cu sac economic şi eficient

Philips Performer Active FC8520/09 este un aspirator cu sac, ce deţine performanţe superioare de aspirare, asigurând o curăţare eficientă şi rapidă, într-un mod foarte economic. Un astfel de produs electrocasnic este necesar în orice locuinţă, datorită rezultatelor pe care le obţine, economisind astfel timp preţios.

Aspiratorul de faţă este un model de 750W putere, ce realizează eficient aspirare de tip uscată, având o rază de acţiune de până la 9m. Vine echipat cu filtru EPA, având capacitatea de colectare de până la 4l. EPA10 şi AirSeal sunt sisteme de filtrare al aerului, ce captează până şi cele mai fine particule de praf, asigurând un mediu optim, curat şi sănătos.

Nu este un model costisitor, luând în seamă performanţele ridicate de aspirare. Se poate procura din oferta eMag la preţul online de 344 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie ergonomică, uşor de depozitat, cântărind doar 5.2kg, ce măsoară standard 447 x 304 x 234(W x D x H) mm. Este de culoare albastră, roţile sunt moi pentru o utilizare uşoară şi silenţioasă, având cablul de alimentare de 6m lungime. Vine echipat cu variator de putere, ce permite reglarea puterii de aspirare pentru fiecare tip de pardoseală.

Acelaşi aspirator puternic şi eficient se poate achiziţiona şi din magazinele online ClickShop, Altex, Flanco, Cel şi evoMag.

Imagini cu Philips Performer Active FC8520/09 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Clasa energetică din care provine, respectiv clasa A, îl face capabil să atingă o performanţă înaltă, cu un consum energetic scăzut.

Tehnologia avansată AirflowMax duce la o performanţă extremă, optimizând astfel fluxul de aer, permiţând deschiderea sacului pentru a beneficia de o putere de aspirare mai mare, chiar şi după umplerea sacului.

S-bag Classic Long Performance este conceput să garanteze o durată de viaţă cu până la 50% mai mult. Este vorba despre un sac de praf sintetic, realizat să asigure o performanţă îndelungată, o filtrare ridicată şi un nivel superior de aspirare până în momentul golirii acestuia.
După cum am spus, capacitatea sacului de colectare este de 4l, compartiment de praf special ce permite o utilizare optimă, de lungă durată.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine la pachet cu o perie pentru podele dure, cu o perie mică, cu o perie suplimentară, cu un accesoriu pentru locurile înguste şi cu un derulator automat de cablu.

Capul de aspirare pentru podelele dure, garantează o curăţare optimă a tuturor suprafeţelor, în mod special al gresiei sau a parchetului.

Beneficiază de un mâner lung, ergonomic, ce asigură o utilizare confortabilă. Aspectul extra lung garantează o rază de acţiune largă, astfel încât îţi permite aspirarea până şi a celor mai greu accesibile locuri din casă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Philips Performer Active FC8520/09 este un aspirator cu sac avantajos, capabil să garanteze o performanţă de aspirare superioară, rapidă şi confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.